terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.358 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #11 My Funny Valentine dedi: Hocam bulamadım ama tarif etme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Şunu belirteyim IdleMaster'dan VAC ban yeme olayı falan yok tamamen tedbir amaçlı yapılıyor. Bizzat kendim CS:GO'yu idlelamıştım. Dosya Ekleri 11.PNG 10,9 KB · Görüntüleme: 45 2.PNG 4,7 KB · Görüntüleme: 53
My Funny Valentine dedi: Hocam bulamadım ama tarif etme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Şunu belirteyim IdleMaster'dan VAC ban yeme olayı falan yok tamamen tedbir amaçlı yapılıyor. Bizzat kendim CS:GO'yu idlelamıştım.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.750 Çözümler 2 22 Aralık 2022 #12 karul dedi: Burada hocam. Oyunların idlerini ekliyorsunuz. SteamDB'ye girip oyunun ismini yazarsanız ID'si çıkacaktır. Eğer işinize yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Eki Görüntüle 1610244 Eki Görüntüle 1610243 Genişletmek için tıkla... Hocam bir de inventory helper eklediğim halde kartların toplam fiyatını göremiyorum niye olabilir?
karul dedi: Burada hocam. Oyunların idlerini ekliyorsunuz. SteamDB'ye girip oyunun ismini yazarsanız ID'si çıkacaktır. Eğer işinize yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Eki Görüntüle 1610244 Eki Görüntüle 1610243 Genişletmek için tıkla... Hocam bir de inventory helper eklediğim halde kartların toplam fiyatını göremiyorum niye olabilir?