İremLina Decapat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar, 5 tane ZUP aldım, bir de 3.1 saat falan oldu. Ne zaman düşer?
HolxY LaBraus Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2020 #2 İremLina dedi: Arkadaşlar, 5 tane zup aldım, bir de 3.1 saat falan oldu. Ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla... Steam'da 2 saat oynadıktan sonra düşüyor kartlar. Bazı idle programlarında ayarlarda var kaç saat sonra düşürmesi gerektiği oradan da bakabilirsin.
İremLina dedi: Arkadaşlar, 5 tane zup aldım, bir de 3.1 saat falan oldu. Ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla... Steam'da 2 saat oynadıktan sonra düşüyor kartlar. Bazı idle programlarında ayarlarda var kaç saat sonra düşürmesi gerektiği oradan da bakabilirsin.
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #3 İremLina dedi: Arkadaşlar, 5 tane ZUP aldım, bir de 3.1 saat falan oldu. Ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla... Bende 5.5 saat içinde tüm kartlar düşmüştü. Sizde de benzer bir durum söz konusu olabilir.
İremLina dedi: Arkadaşlar, 5 tane ZUP aldım, bir de 3.1 saat falan oldu. Ne zaman düşer? Genişletmek için tıkla... Bende 5.5 saat içinde tüm kartlar düşmüştü. Sizde de benzer bir durum söz konusu olabilir.
İremLina Decapat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2020 #4 HolxY LaBraus dedi: Steam'da 2 saat oynadıktan sonra düşüyor kartlar. Bazı idle programlarında ayarlarda var kaç saat sonra düşürmesi gerektiği oradan da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. Agnes dedi: Bende 5.5 saat içinde tüm kartlar düşmüştü. Sizde de benzer bir durum söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart.
HolxY LaBraus dedi: Steam'da 2 saat oynadıktan sonra düşüyor kartlar. Bazı idle programlarında ayarlarda var kaç saat sonra düşürmesi gerektiği oradan da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. Agnes dedi: Bende 5.5 saat içinde tüm kartlar düşmüştü. Sizde de benzer bir durum söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart.
HolxY LaBraus Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2020 #5 İremLina dedi: Ayarlarını SS olarak atar mısın bende 4 saat oldu 0 kart. Ayarlarını SS olarak atar mısın bende 4 saat oldu 0 kart. Genişletmek için tıkla... Kankam ben sildim artık bütün kartları düşürdüğüm için.
İremLina dedi: Ayarlarını SS olarak atar mısın bende 4 saat oldu 0 kart. Ayarlarını SS olarak atar mısın bende 4 saat oldu 0 kart. Genişletmek için tıkla... Kankam ben sildim artık bütün kartları düşürdüğüm için.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 24 Temmuz 2020 #6 İremLina dedi: ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. Genişletmek için tıkla... İlk defa idle kullanışın mı? İlk kullanımda böyle yapabiliyor.
İremLina dedi: ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. Genişletmek için tıkla... İlk defa idle kullanışın mı? İlk kullanımda böyle yapabiliyor.
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #7 İremLina dedi: ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. Genişletmek için tıkla... Özel bir ayar yapmadım ben, default şekilde duruyorlar.
İremLina dedi: ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. ayarlarını ss olarak atarmısın bende 4 saat oldu 0 kart. Genişletmek için tıkla... Özel bir ayar yapmadım ben, default şekilde duruyorlar.