Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.265 Makaleler 2 Çözümler 4 9 Kasım 2019 #1 My Friend Pedro alacağım fakat 29 TL var ve oyun 32 lira. Açıkçası 3 lira için de Migros'a gitmeye üşeniyorum. Geçenlerde İdle Master diye bir şey gördüm, oyun oynuyor gibi gösterip kart düşürüyormuş. Peki; Ban yer miyim? Nelere dikkat etmeliyim? Kart düşürme hakkım kalmadıysa yine de düşer mi? CS:GO'dan skin düşer mi? Başka ne önerirsiniz? Değerli vaktiniz böyle saçma bir şeye ayırdığınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2019
My Friend Pedro alacağım fakat 29 TL var ve oyun 32 lira. Açıkçası 3 lira için de Migros'a gitmeye üşeniyorum. Geçenlerde İdle Master diye bir şey gördüm, oyun oynuyor gibi gösterip kart düşürüyormuş. Peki; Ban yer miyim? Nelere dikkat etmeliyim? Kart düşürme hakkım kalmadıysa yine de düşer mi? CS:GO'dan skin düşer mi? Başka ne önerirsiniz? Değerli vaktiniz böyle saçma bir şeye ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.
Çözüm Fatih Işık 9 Kasım 2019 Kart düşürme hakkın kalmadıysa düşmez. Skin düşmez. Ban yiyenle pek karşılaşmadım ama yine de riski var.
Kart düşürme hakkın kalmadıysa düşmez. Skin düşmez. Ban yiyenle pek karşılaşmadım ama yine de riski var.
Fatih Işık Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #2 Kart düşürme hakkın kalmadıysa düşmez. Skin düşmez. Ban yiyenle pek karşılaşmadım ama yine de riski var. Artı 0 Eksi Çözüm
Kart düşürme hakkın kalmadıysa düşmez. Skin düşmez. Ban yiyenle pek karşılaşmadım ama yine de riski var.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #3 Vac sistemli Valve oyunlarını Blacklist'e alırsan ban yemezsin. Artı 0 Eksi
KS KS Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.265 Makaleler 2 Çözümler 4 9 Kasım 2019 #4 Butschi dedi: Vac sistemli Valve oyunlarını Blacklist'e alırsan ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... Açıkçası CS:GO' dan ban yemem önemli değil, oynamıyorum zaten. Artı 0 Eksi
Butschi dedi: Vac sistemli Valve oyunlarını Blacklist'e alırsan ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... Açıkçası CS:GO' dan ban yemem önemli değil, oynamıyorum zaten.