adimetehan
Hectopat
V1.8 beta sürümünü kullanıyorum. Microsoft Edge kullanıyorum. Otomatik oturum açması gerekirken açmıyor.
V1.8 beta sürümünü kullanıyorum. Microsoft Edge kullanıyorum. Otomatik oturum açması gerekirken açmıyor.
O durumdayken bir ekran görüntüsü atar mısınız?
Tarayıcıdan Steam'e giriş yap, sonrasında çerezlere gel, çerezlerden Steam'e girdikten sonra Steam community.com a gir oradan steamLoginSecure olacakdır onu da açtıktan sonra gelen ilk 3 kısmı Idle Master ayarlarındaki sol alttaki kilit simgesine tıklayıp oraya gir.
Otomatik oturum açtığını hiç görmedim kullandığım sürede, eğer hiç bu ekranın açılmasını istemiyorsanız arkadaş anlatmış,
Gizlilik ayarlarında mutlaka vardırEdge'de çerezler kısmını bulamadım.
Edge'de çerezler kısmını bulamadım.
OperaGX kullanın. Tam Tarayıcı Ayarlarına Git> Gizlilik ve Güvenlik> Kolay Kurulum (Sağ üstteki üç çizgi)> Çerezler ve Diğer Site Verileri> Tüm Çerezleri ve Site Verilerini Göster> Çerezleri ara kısmına steam yazın> steamcommunity.com> SteamLoginSecure> Idle Master'da Ayarlar'a girip alttaki kilit simgesine tıklayın> Ad yazan yeri ilk boşluğa, İçerik yazan yeri ikinci boşluğa, Alan Adı yazan yeri üçüncü boşluğa kopyalayın> Güncelle ve ardıdan Onayla butonlarına tıklayın.Edge'de çerezler kısmını bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.