Idle Master VAC yasağı yedirir mi?

Oakgn45

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Monster Abra A5 V16.5.2 / nVIDIA® GeForce® GTX1650 / Intel® Comet Lake Core™ i5-10200H / 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 2933MHz / 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280
Steam üzerinden Idle Master yapmak istiyorum. VAC ban yer miyim?

Burada VAC destekli oyunların kara liste kodları var bunları ayarlardan kara liste kısmına girip kaydedersen sıkıntı çıkmaz. Bir de Idle Master açık haldeyse oyunlara girme.

Hayır, VAC yasaklaması ihtimali bulunuyor. VAC korumalı oyunlarda kullansan bile. Programın asıl amacı hakkın olan kartları düşürtmek. İster oynayarak, ister bu programla kart düşür, fark etmez. VAC banlık bir durum yok ortada.

Dünya üzerinde birçok kişi kullanıyor bu programı. Bu program nedeniyle VAC yasaklaması almış tek bir kişi bile olduğunu sanmıyorum. Bu program nedeniyle yasaklama aldığını iddia eden kişiler de genelde hileci çıkıyor.

Techopat'a bayılıyorum. "Crack kullanma orjinal kullan" diye her kullanıcı kendini yırtıyor, ama farklı olunca neyse ki kimsenin gözüne batmıyor. Hatta Technopat moderatörleri konuyu onaylıyor da :) Hani siz oyun firmalarına haksızlık yapılmasını onaylamazdınız ? Burada yapılan şeyler nedir ?
Windows orjinal yapan programlar da paylaşalım madem bu tür şeyler Technopat sitesinde legal olarak nitelendiriliyorsa eğer ? Steam'e en kısa süre içinde bilet atıyorum. Şu malum legal(!) programı kendi mağazalarında ücretsiz dağıtsın ve kimseyi bu kadar zahmet'e sokmasın :)
Technopat moderatörlerine göre burada yapılan olay illegal bir şey değildir. Bakınız bana geri dönüşleri şu şekilde oldu; "- Steam koşullarını ihlal etmeleri kendi tercihleri. Direkt yasal değil denemez."
Demek ki ben de bu forumda Windows crackleri paylaşabilirim demektir. Aynı şekilde beni raporlayan arkadaş'a da dönüp "Windows koşullarını ihlal etmeleri kendi tercihleri. Direkt yasal değil denemez" desinler sevgili korsan karşıtı, oyun firmalarını ve orjinaliği destekleyen moderatör ekibi :) Ben böyle saçma bir şey görmedim. Demek ki Technopat sadece Windows ile akraba. Steam orjinal bir platform değil. Dingonun ağırı. İçinde satılan oyunlar da orjinal değil. Onlar oyun firmaları değil. Bu yöntem de gayet legal aslında. Bence bırakın siz kendi tercihlerinide kullanıcıların. Gayet legal deyip geçin, daha yakışık olur 🤣

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı