KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.510 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Ağustos 2021 #1 Idle Master ve Idle Daddy hakkında bilgi. Yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 9 Ağustos 2021 #2 Bence en iyisi Idle Daddy. Kullanımı çok kolay. CS:GO tarzı oyunları kara listeye almayı unutma tabii.
Bence en iyisi Idle Daddy. Kullanımı çok kolay. CS:GO tarzı oyunları kara listeye almayı unutma tabii.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 9 Ağustos 2021 #3 KiloZuluSierra dedi: Idle Master ve Idle Daddy hakkında bilgi. Yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Güzel programlar. Ortalama 5 saatte kartlarını düşürürler. Kara listeden VAC koruması olan oyunları yasaklarsanız ban yeme ihtimaliniz çok çok az.
KiloZuluSierra dedi: Idle Master ve Idle Daddy hakkında bilgi. Yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Güzel programlar. Ortalama 5 saatte kartlarını düşürürler. Kara listeden VAC koruması olan oyunları yasaklarsanız ban yeme ihtimaliniz çok çok az.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.510 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Ağustos 2021 #4 3 saat önce bir çalışma başlattım hala kart gelmedi neden ? fikriniz varmı? (idle daddy)
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 9 Ağustos 2021 #5 KiloZuluSierra dedi: 3 saat önce bir çalışma başlattım hala kart gelmedi neden ? fikriniz varmı? Genişletmek için tıkla... Ortalama 5 saatte düşüyor kartlar. Beklemeniz lazım.
KiloZuluSierra dedi: 3 saat önce bir çalışma başlattım hala kart gelmedi neden ? fikriniz varmı? Genişletmek için tıkla... Ortalama 5 saatte düşüyor kartlar. Beklemeniz lazım.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #6 Bu program sayesinde 200TL kastım. Dipnot: VAC korumalı oyunları kara listeye almayı unutma.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.510 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Ağustos 2021 #7 anılDLL dedi: Bu program sayesinde 200TL kastım. Dipnot: VAC korumalı oyunları kara listeye almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi sence peki?
anılDLL dedi: Bu program sayesinde 200TL kastım. Dipnot: VAC korumalı oyunları kara listeye almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi sence peki?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 9 Ağustos 2021 #8 anılDLL dedi: Bu program sayesinde 200TL kastım. Dipnot: VAC korumalı oyunları kara listeye almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi oyunlardan kastınız? Ben 20 lira kasmışımdır en fazla.
anılDLL dedi: Bu program sayesinde 200TL kastım. Dipnot: VAC korumalı oyunları kara listeye almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi oyunlardan kastınız? Ben 20 lira kasmışımdır en fazla.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 9 Ağustos 2021 #9 anılDLL dedi: Bu program sayesinde 200TL kastım. Dipnot: VAC korumalı oyunları kara listeye almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Nasıl o kadar kastın? Hiç mümkün gelmedi bana.
anılDLL dedi: Bu program sayesinde 200TL kastım. Dipnot: VAC korumalı oyunları kara listeye almayı unutma. Genişletmek için tıkla... Nasıl o kadar kastın? Hiç mümkün gelmedi bana.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2021 #10 KiloZuluSierra dedi: Hangisi daha iyi sence peki? Genişletmek için tıkla... Iddle daddy telefona yükledim ben telefondan kendi kastı kartları. mor ekmek dedi: Hocam hangi oyunlardan kastınız? Ben 20 lira kasmışımdır en fazla. Genişletmek için tıkla... Zamanında bütün ücretsiz oyunları almıştım hocam bir de 1 2 liralık kartları olan oyunları aldım daha fazla kasmak için. Hoaxer dedi: Nasıl o kadar kastın? Hiç mümkün gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... Zamanında ki tüm ücretsiz oyunları aldım ve üstelik 1 2 liralık kartları olan oyunları aldım 5 10 tane öyle kastım hocam, inanmadıysanız deneyebilirsiniz.
KiloZuluSierra dedi: Hangisi daha iyi sence peki? Genişletmek için tıkla... Iddle daddy telefona yükledim ben telefondan kendi kastı kartları. mor ekmek dedi: Hocam hangi oyunlardan kastınız? Ben 20 lira kasmışımdır en fazla. Genişletmek için tıkla... Zamanında bütün ücretsiz oyunları almıştım hocam bir de 1 2 liralık kartları olan oyunları aldım daha fazla kasmak için. Hoaxer dedi: Nasıl o kadar kastın? Hiç mümkün gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... Zamanında ki tüm ücretsiz oyunları aldım ve üstelik 1 2 liralık kartları olan oyunları aldım 5 10 tane öyle kastım hocam, inanmadıysanız deneyebilirsiniz.