Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 23 Aralık 2020 #11 Pollydrag dedi: Zup Zero almayı düşünüyorum karlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet karlıdır eğer parlak kart düşerse %200 kar yaparsınız. Ben tüm paramı bu oyuna verip paramı beşe katlamıştım. Bilgilendirme: Eğer indirim bitmeden satarsanız maalesef zarar edersiniz indirimler bittikten 3 hafta sonra satın.
Pollydrag dedi: Zup Zero almayı düşünüyorum karlı mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet karlıdır eğer parlak kart düşerse %200 kar yaparsınız. Ben tüm paramı bu oyuna verip paramı beşe katlamıştım. Bilgilendirme: Eğer indirim bitmeden satarsanız maalesef zarar edersiniz indirimler bittikten 3 hafta sonra satın.
Pollydrag Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 519 23 Aralık 2020 #12 Mercheng dedi: Evet karlıdır eğer parlak kart düşerse %200 kar yaparsınız. Ben tüm paramı bu oyuna verip paramı beşe katlamıştım. Genişletmek için tıkla... Idle Master kullanmış mıydınız? Kullanırsam ne kadar, kullanmazsam ne kadar sürer 3 kart?
Mercheng dedi: Evet karlıdır eğer parlak kart düşerse %200 kar yaparsınız. Ben tüm paramı bu oyuna verip paramı beşe katlamıştım. Genişletmek için tıkla... Idle Master kullanmış mıydınız? Kullanırsam ne kadar, kullanmazsam ne kadar sürer 3 kart?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 23 Aralık 2020 #13 Pollydrag dedi: Idle Master kullanmış mıydınız? Kullanırsam ne kadar, kullanmazsam ne kadar sürer 3 kart? Genişletmek için tıkla... 2 Saatten sonra kart düşürmeye başlıyor. Size tavsiyem telefona iddle daddy kurmanız gece uyumadan önce programı çalıştırın sabaha kadar tüm kartlar düşecektir. Evet o tarz programları çok kullandım ama az önce attığım bilgilendirmeyi okuyun lütfen. Yoksa zarar edersiniz.
Pollydrag dedi: Idle Master kullanmış mıydınız? Kullanırsam ne kadar, kullanmazsam ne kadar sürer 3 kart? Genişletmek için tıkla... 2 Saatten sonra kart düşürmeye başlıyor. Size tavsiyem telefona iddle daddy kurmanız gece uyumadan önce programı çalıştırın sabaha kadar tüm kartlar düşecektir. Evet o tarz programları çok kullandım ama az önce attığım bilgilendirmeyi okuyun lütfen. Yoksa zarar edersiniz.
PolluxVega Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 6 23 Aralık 2020 #14 En kârlı oyunlar hangileri
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 23 Aralık 2020 #15 PolluxVega dedi: En kârlı oyunlar hangileri? Genişletmek için tıkla... Zup X, zup XS, zup Zero gibi oyunlar bayağı karlı.
PolluxVega dedi: En kârlı oyunlar hangileri? Genişletmek için tıkla... Zup X, zup XS, zup Zero gibi oyunlar bayağı karlı.