DarylDixon0
Hectopat
GitHub'dan Idle Master indirdim ve VirusTotal'de 2 tane virüs bulundu. True-false mudur?
2 tane virüs bulmadı. 2 tane kimsenin adını bile bilmediği antivirus programı virus olarak algıladı.VirusTotal'de 2 tane virüs bulundu.
Evet.True-false mudur?
Virüs değildir hocam kaç kere kullandım hiçbirşey olmadı. Binlerce insan kullanıyor zaten bu programı.GitHub'dan Idle Master indirdim ve VirusTotal'de 2 tane virüs bulundu. True-false mudur?
GitHub'dan Idle Master indirdim ve VirusTotal'de 2 tane virüs bulundu. True-false mudur?
Virüslü değil fakat Steam'den ban yeme ihtimallin var.
Virustotalin çalışma mantığı birsuru antivirüs programında dosyayi taratıp sonucu sana gostermekdir. Kaspersky, Malwarebytes, Bitdefender gibi bilinen güzel antivirusler uyarı vermiyorsa sıkıntı yok. SecureAge en gereksiz şeylerden biri.GitHub'dan Idle Master indirdim ve VirusTotal'de 2 tane virüs bulundu. True-false mudur?
?Muhtemelen. Açık kaynak yazılım zaten.
Derken?Virustotalin çalışma mantığı birsuru antivirüs programında dosyayi taratıp sonucu sana gostermekdir. Kaspersky, Malwarebytes, Bitdefender gibi bilinen güzel antivirusler uyarı vermiyorsa sıkıntı yok. SecureAge en gereksiz şeylerden biri.
?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.