EyMANta10 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 1 Temmuz 2022 #1 Idle Master indirdim ama giriş yapamıyorum. Oturum aç dediğimde karşıma Steam sayfası çıkıyor ve doğru ad ve şifreyi girip giriş yapa tıklamama rağmen bir şey olmuyor. Bu bug mu yoksa yanlış siteden mi indirdim? Steam Guard açık bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Idle Master indirdim ama giriş yapamıyorum. Oturum aç dediğimde karşıma Steam sayfası çıkıyor ve doğru ad ve şifreyi girip giriş yapa tıklamama rağmen bir şey olmuyor. Bu bug mu yoksa yanlış siteden mi indirdim? Steam Guard açık bu arada.
Çözüm Umut Nas 1 Temmuz 2022 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.642 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu uygulayın.
KS KS EyMANta10 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 1 Temmuz 2022 #3 Teşekkürler hocam işe yaradı. Artı 0 Eksi