Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 24 Temmuz 2022 #1 Idle Master normalde otomatik her oyundan düşürüyor ama ben sadece istediğim oyunlardan kart düşürmesini istiyorum. Bunun bir yolu var mı?
Idle Master normalde otomatik her oyundan düşürüyor ama ben sadece istediğim oyunlardan kart düşürmesini istiyorum. Bunun bir yolu var mı?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 24 Temmuz 2022 #2 Yanlış bilgi İstediğiniz oyunların kodlarını bulmalısınz ve blacklist kısmına eklemelisiniz. Bu site üzerinden yapılabiliyor: SteamDB SteamDB is database of everything on Steam. steamdb.info
İstediğiniz oyunların kodlarını bulmalısınz ve blacklist kısmına eklemelisiniz. Bu site üzerinden yapılabiliyor: SteamDB SteamDB is database of everything on Steam. steamdb.info
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #3 455146 dedi: İstediğiniz oyunların kodlarını bulmalısınz ve blacklist kısmına eklemelisiniz. Bu site üzerinden yapılabiliyor: SteamDB SteamDB is database of everything on Steam. steamdb.info Genişletmek için tıkla... Blacklist engellemek için kullanılır. Yani blackliste eklerse o oyunu açmaz.
455146 dedi: İstediğiniz oyunların kodlarını bulmalısınz ve blacklist kısmına eklemelisiniz. Bu site üzerinden yapılabiliyor: SteamDB SteamDB is database of everything on Steam. steamdb.info Genişletmek için tıkla... Blacklist engellemek için kullanılır. Yani blackliste eklerse o oyunu açmaz.
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 İstediğiniz oyunların ID'sini whitelist kısmına ekleyip ayarlardan whitelist oyunlarını çalıştırabilirsiniz.
İstediğiniz oyunların ID'sini whitelist kısmına ekleyip ayarlardan whitelist oyunlarını çalıştırabilirsiniz.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.497 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #5 455146 dedi: İstediğiniz oyunların kodlarını bulmalısınz ve blacklist kısmına eklemelisiniz. Bu site üzerinden yapılabiliyor: SteamDB SteamDB is database of everything on Steam. steamdb.info Genişletmek için tıkla... Konuda yardımı istenilen sorunun tam zıttının cevabı bu.
455146 dedi: İstediğiniz oyunların kodlarını bulmalısınz ve blacklist kısmına eklemelisiniz. Bu site üzerinden yapılabiliyor: SteamDB SteamDB is database of everything on Steam. steamdb.info Genişletmek için tıkla... Konuda yardımı istenilen sorunun tam zıttının cevabı bu.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.686 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #6 Oyunun tarayıcı üzerinden Steam sayfasını açıp linkin sonundaki sayıyı kopyalaman lazım. Daha sonra programın ayarlarından white list mod ayarını seçmelisin. White liste de oyunun az önce kopyaladığın kodunu eklemelisin.
Oyunun tarayıcı üzerinden Steam sayfasını açıp linkin sonundaki sayıyı kopyalaman lazım. Daha sonra programın ayarlarından white list mod ayarını seçmelisin. White liste de oyunun az önce kopyaladığın kodunu eklemelisin.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 24 Temmuz 2022 #7 Emma Stone dedi: Konuda yardımı istenilen sorunun tam zıttının cevabı bu. Genişletmek için tıkla... Bende paylaştıktan sonra fark ettim. Düzeltecektim fakat çok geç...
Emma Stone dedi: Konuda yardımı istenilen sorunun tam zıttının cevabı bu. Genişletmek için tıkla... Bende paylaştıktan sonra fark ettim. Düzeltecektim fakat çok geç...