Idle Master'da kart düşmüyor

Eğer yatırmadıysanız hesaba 5 dolar yatırmanız gerekmekte. Eğer yatırdıysanız oyunları tek tek çalıştırın. Yani beyaz listeye ekleme yapmadan.

Eğer yatırmadıysanız hesaba 5 dolar yatırmanız gerekmekte. Eğer yatırdıysanız oyunları tek tek çalıştırın. Yani beyaz listeye ekleme yapmadan.

5 dolar yatırmanız gerekmekte derken karttan aldıklarım sayılırmı yoksa sadece Steam cüzdanında 5 dolar bulunmuş olmasımı gerekiyor.

5 dolar yatırmanız gerekmekte derken karttan aldıklarım sayılırmı yoksa sadece Steam cüzdanında 5 dolar bulunmuş olmasımı gerekiyor.
Herhangi bir satın alma işlemi de sayılır. Eğer hesabınızda 5 dolar veya daha fazla miktarda para harcadıysanız veya yeterlidir.

ben kendım oyuna girene kadar asla kart düşmüyor ne yapabiliri

ben kendım oyuna girene kadar asla kart düşmüyor ne yapabiliri
Idle Master çalışırken kart düşmüyor ama kendiniz oyuna girdiğinizde kart düşüyor. Doğru mu anladım? Eğer doğru anladıysam oyunları liste şeklinde değil, tek tek çalıştırarak deneyin.

Anladım hocam teşekkür ederim yani bu seçeneği mi işaretlemem lazım?

Anladım hocam teşekkür ederim yani bu seçeneği mi işaretlemem lazım?

Eki Görüntüle 1451211
"Her oyunu ayrı ayrı çalıştır"ı işaretleyebilirsiniz hocam. O seçenekte bir oyunu 2 saat çalıştırdıktan sonra diğer oyuna geçer. Benim dediğimde ise oyun için düşebilecek tüm kartlar düştüğünde diğer oyuna geçiyor diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…