Steam Idle Master kullanırken Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynamak istiyorum fakat oyunun anti cheat sisteminden başıma bir şey gelir mi diye bir tık korkuyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Şu ana kadar sadece VAC korumalı oyunlara karşı bir tehlikesi olduğunu duymuştum.
Steam Idle Master kullanırken Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynamak istiyorum fakat oyunun anti cheat sisteminden başıma bir şey gelir mi diye bir tık korkuyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Şu ana kadar sadece VAC korumalı oyunlara karşı bir tehlikesi olduğunu duymuştum.
Arkada açıkken bir sürü oyuna girdim buna eac'lı bir sürü oyun, vaclı bir sürü oyun dahil. Günde en az 3-4 saat açık kalıyordu hiçbir sorun yaşamadım. 3 sene kullandım sürekli olarak. Ban yedirtmiyor, yiyenler de buna suç atıyor genelde.
Idle Master kaç yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Zannetmiyorum yasaklama durumu olacağını 500+ oyunda kullandım. Sadece Valve destekli oyunları listeden çıkarın.