Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 Herkese merhaba hazır indirim varken tüm Zup serisini aldım ve Idle Master ile hepsini 2.7 saat yaptım. Bu noktadan sonra hangi modla devam etmeliyim? Fast mode ile mi yoksa whitelist ile mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Herkese merhaba hazır indirim varken tüm Zup serisini aldım ve Idle Master ile hepsini 2.7 saat yaptım. Bu noktadan sonra hangi modla devam etmeliyim? Fast mode ile mi yoksa whitelist ile mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
darkdragonx Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #2 Idle Master güvenilir mi ya? Hesap girişi istiyor pek güvenemedim...
Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #3 darkdragonx dedi: Idle Master güvenilir mi ya? Hesap girişi istiyor pek güvenemedim... Genişletmek için tıkla... Herkes kullanıyor bir sıkıntı çıktığını duymadım.
darkdragonx dedi: Idle Master güvenilir mi ya? Hesap girişi istiyor pek güvenemedim... Genişletmek için tıkla... Herkes kullanıyor bir sıkıntı çıktığını duymadım.
pinkuçi Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ocak 2022 #4 Ben hızlı kart düşürmek için Fast mode yi kullanıyorum bazı oyunları 2 saat çalıştırmadanda düşürüyor kart. darkdragonx dedi: Idle Master güvenilir mi ya? Hesap girişi istiyor pek güvenemedim... Genişletmek için tıkla... 30 level Steam hesabım var ve 1 senedir kullanıyorum ıddle Master'ı hergangi bir sorun olmadı. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 95 KB · Görüntüleme: 214
Ben hızlı kart düşürmek için Fast mode yi kullanıyorum bazı oyunları 2 saat çalıştırmadanda düşürüyor kart. darkdragonx dedi: Idle Master güvenilir mi ya? Hesap girişi istiyor pek güvenemedim... Genişletmek için tıkla... 30 level Steam hesabım var ve 1 senedir kullanıyorum ıddle Master'ı hergangi bir sorun olmadı.
Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #5 pinkuçi dedi: Ben hızlı kart düşürmek için Fast mode yi kullanıyorum bazı oyunları 2 saat çalıştırmadanda düşürüyor kart. 30 level Steam hesabım var ve 1 senedir kullanıyorum ıddle Master'ı hergangi bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Steam istemcisi durumunu yoksay nedir?
pinkuçi dedi: Ben hızlı kart düşürmek için Fast mode yi kullanıyorum bazı oyunları 2 saat çalıştırmadanda düşürüyor kart. 30 level Steam hesabım var ve 1 senedir kullanıyorum ıddle Master'ı hergangi bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Steam istemcisi durumunu yoksay nedir?
pinkuçi Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ocak 2022 #6 Şakamakaçöküyoz dedi: Steam istemcisi durumunu yoksay nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında Steam açık olmasa da ıddle Master kart düşürebiliyor onu açtığında.
Şakamakaçöküyoz dedi: Steam istemcisi durumunu yoksay nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında Steam açık olmasa da ıddle Master kart düşürebiliyor onu açtığında.