Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Steam Idle Master'dan kart kasıyordum bayağıdır kart düşmüyor. Başlıkta görünüyor soru, ben yazayım dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Steam Idle Master'dan kart kasıyordum bayağıdır kart düşmüyor. Başlıkta görünüyor soru, ben yazayım dedim.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.556 Çözümler 7 Yer Ankara 24 Haziran 2022 #2 Alf0nz0 dedi: Steam Idle Master'dan kart kasıyordum bayağıdır kart düşmüyor. Başlıkta görünüyor soru, ben yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... 5 dolar sınırını gectiniz mi? Kac saatdir bekliyorsunuz?
Alf0nz0 dedi: Steam Idle Master'dan kart kasıyordum bayağıdır kart düşmüyor. Başlıkta görünüyor soru, ben yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... 5 dolar sınırını gectiniz mi? Kac saatdir bekliyorsunuz?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.735 Çözümler 22 24 Haziran 2022 #3 Alf0nz0 dedi: Steam Idle Master'dan kart kasıyordum bayağıdır kart düşmüyor. Başlıkta görünüyor soru, ben yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... 3 saat sonrası düşüyor, durdurup yeniden başlatın oyunları kapattığınız da yada başlattığınız da düşüyor genelde.
Alf0nz0 dedi: Steam Idle Master'dan kart kasıyordum bayağıdır kart düşmüyor. Başlıkta görünüyor soru, ben yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... 3 saat sonrası düşüyor, durdurup yeniden başlatın oyunları kapattığınız da yada başlattığınız da düşüyor genelde.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #4 Ssansarsalvo dedi: 3 saat sonrası düşüyor, durdurup yeniden başlatın oyunları kapattığınız da ya da başlattığınız da düşüyor genelde. Genişletmek için tıkla... Tamam olay çözüldü düşmeye başladı ama 3 saat sonrası oyunlar düşüyor bunu nasıl düzelteceğim? bozkurt11 dedi: 5 dolar sınırını gectiniz mi? Kac saatdir bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 5 doları geçtim bile 1 yıl filan oluyor.
Ssansarsalvo dedi: 3 saat sonrası düşüyor, durdurup yeniden başlatın oyunları kapattığınız da ya da başlattığınız da düşüyor genelde. Genişletmek için tıkla... Tamam olay çözüldü düşmeye başladı ama 3 saat sonrası oyunlar düşüyor bunu nasıl düzelteceğim? bozkurt11 dedi: 5 dolar sınırını gectiniz mi? Kac saatdir bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 5 doları geçtim bile 1 yıl filan oluyor.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.735 Çözümler 22 24 Haziran 2022 #5 Alf0nz0 dedi: Tamam olay çözüldü düşmeye başladı ama 3 saat sonrası oyunlar düşüyor bunu nasıl düzelteceğim? 5 doları geçtim bile 1 yıl filan oluyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltemezsiniz kuralı öyle.
Alf0nz0 dedi: Tamam olay çözüldü düşmeye başladı ama 3 saat sonrası oyunlar düşüyor bunu nasıl düzelteceğim? 5 doları geçtim bile 1 yıl filan oluyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltemezsiniz kuralı öyle.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #6 Ssansarsalvo dedi: Düzeltemezsiniz kuralı öyle. Genişletmek için tıkla... Ya öyle kuralın kart kazandırcak oyun alacağım hala bekliyorum.
Ssansarsalvo dedi: Düzeltemezsiniz kuralı öyle. Genişletmek için tıkla... Ya öyle kuralın kart kazandırcak oyun alacağım hala bekliyorum.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.735 Çözümler 22 24 Haziran 2022 #7 Alf0nz0 dedi: Ya öyle kuralın kart kazandırcak oyun alacağım hala bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Acele etmenize gerek yok nasıl olsa indirimler 7 Temmuza kadar devam edecek. Ben de yarın 88 TL'lik kart oyunu alacağım. Onları satınca da 134'e istediğim oyunları alacağım.
Alf0nz0 dedi: Ya öyle kuralın kart kazandırcak oyun alacağım hala bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Acele etmenize gerek yok nasıl olsa indirimler 7 Temmuza kadar devam edecek. Ben de yarın 88 TL'lik kart oyunu alacağım. Onları satınca da 134'e istediğim oyunları alacağım.