LeoZeus Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Seçkin aldım kasa kasmak için VIP olmayan düzgün bir idle sunucusu arıyorum. Önerisi olan var mı?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 4 Mayıs 2023 #2 Deathmatch gir afk bırak.
LeoZeus Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #3 SHYAH dedi: Deathmatch gir AFK bırak. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bazı idle sunucularının içinde çıkma ihtimali daha çok artıyor, yanlış olabilirim şimdiden kusura bakmayın.
SHYAH dedi: Deathmatch gir AFK bırak. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bazı idle sunucularının içinde çıkma ihtimali daha çok artıyor, yanlış olabilirim şimdiden kusura bakmayın.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #4 Idle sunucularına gerek yok, normal rekabetçi, ölüm maçı, basit eğlence oynayınca düşüyor.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 4 Mayıs 2023 #5 LeoZeus dedi: Bildiğim kadarıyla bazı idle sunucularının içinde çıkma ihtimali daha çok artıyor, yanlış olabilirim şimdiden kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet dakikada bir kime düşeceği belli oluyor idle sunucularda falan ama ben bir fark göremedim düşme süresinde ikisini de kullandım.
LeoZeus dedi: Bildiğim kadarıyla bazı idle sunucularının içinde çıkma ihtimali daha çok artıyor, yanlış olabilirim şimdiden kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet dakikada bir kime düşeceği belli oluyor idle sunucularda falan ama ben bir fark göremedim düşme süresinde ikisini de kullandım.
LeoZeus Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #6 SHYAH dedi: Evet dakikada bir kime düşeceği belli oluyor idle sunucularda falan ama ben bir fark göremedim düşme süresinde ikisini de kullandım. Genişletmek için tıkla... Bildiğin sunucu var mı?
SHYAH dedi: Evet dakikada bir kime düşeceği belli oluyor idle sunucularda falan ama ben bir fark göremedim düşme süresinde ikisini de kullandım. Genişletmek için tıkla... Bildiğin sunucu var mı?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 4 Mayıs 2023 #7 LeoZeus dedi: Bildiğin sunucu var mı? Genişletmek için tıkla... 91.211.118.138:27015
LeoZeus Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #8 SHYAH dedi: 91.211.118.138:27015 Genişletmek için tıkla... Girdim başta ölüyordum sonra ölmemeye başladım neden acaba biliyor musunuz?
SHYAH dedi: 91.211.118.138:27015 Genişletmek için tıkla... Girdim başta ölüyordum sonra ölmemeye başladım neden acaba biliyor musunuz?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 4 Mayıs 2023 #9 LeoZeus dedi: Girdim başta ölüyordum sonra ölmemeye başladım neden acaba biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Servera girip afk bırakacaksınız hocam ölüp ölmeme olayını anlamadım.
LeoZeus dedi: Girdim başta ölüyordum sonra ölmemeye başladım neden acaba biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Servera girip afk bırakacaksınız hocam ölüp ölmeme olayını anlamadım.
LeoZeus Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #10 SHYAH dedi: Servera girip AFK bırakacaksınız hocam ölüp ölmeme olayını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yeni anladım hocam pardon kusura bakmayın.
SHYAH dedi: Servera girip AFK bırakacaksınız hocam ölüp ölmeme olayını anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yeni anladım hocam pardon kusura bakmayın.