İdlib Hakkında

Yabanci kaynaklarin bizi ovmesinin pesinde degilim. Disaridan bakan bir gozle Turkiye'nin siradan bir ortadogu ulkesi gibi gorundugunu ve bunun da AKP nin sacma politikalarinin sonucu oldugunu anlatmaya calisiyorum.

" Kafasına göre yapamasın şekil vermesin en azından diye müdahale zaten gerekiyordu oraya " demissin ama bu ne demek? Biz ABD ye ya da Rusya'ya ya da Israil'e kafa tutacak bir ulke degiliz.

Ben de orada sana diyorum ki dışarıdan bakan insanlar her türlü barbar bir Türkiye görecek. Ne olursa olsun bu böyle geldi böyle gidicek. Ne olmasını istiyorsun başa başkası geçtiğinde o cok sevdiğin parti lideri mi indiricek doları 2 altına. O adam mı koruyacak? Yanlış yapmıyorlar mı yapıyorlar. Hataları var mı var ama doğruya da doğru demek lazım bir yerde hani. Haber yapan insanların haberlerini izleyeceğinize sadece geçmişten günümüze ne değişmiş tekerrür var mı bi bakın yani. Görüş olarak bir tarafa ait olmadığım için de rahatça gördüğüm şeyi söylüyorum. 2 tarafta birbirine nefret ile bakmaktan kendi yanlışlarını düşüncelerini farkedemiyor diyorum. Neyse o her ne tarafta olursan ol nefreti bırakmadan tartışmanın veya konuşmanın bir anlamını görmüyorum seninle. Diğer konuya gelirsek Amerika veya Rusya'ya kafa tutacak durumda değiliz evet zaten istiyorlar bizi bırakalım rahat rahat alsınlar zaten. Top koştursunlar senin coğrafyanda daha önceden de olduğu gibi. Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın.

Taraf maraf ne sacmalamissin. Benim sevdigim parti lideri kimmis

Olayin belli oldu senin, bos yere tartismayalim, 2 mesajdir diplomasinin yabanci medyaya hos gorunmek anlamina geldigini iddia ettigimi saniyorsun.

Taraf maraf ne sacmalamissin. Benim sevdigim parti lideri kimmis

Olayin belli oldu senin, bos yere tartismayalim, 2 mesajdir diplomasinin yabanci medyaya hos gorunmek anlamina geldigini iddia ettigimi saniyorsun.
Olayı belli olan zaten en başta sendin dostum. Yabancı medya seninle aynı masaya oturmadı ve asla da oturmayacak bunu anlaman yeterli benim için. Senin kafandaki bir insan ile tartışmaya gerek olmadığını zaten söyledim. Anlamak isteyene oldukça açık yazılmış bir şey. Alıntı yapıp cevaplayarak uzatmaya gerek yok cevap aynı olacak çünkü. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…