IDM 1 kişisel bilgisayar için ömür boyu lisansın çalışma mantığı nedir?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Sürekli lisans alma işinden kurtulmak için 475 TL bayılmayı düşünüyorum fakat 1 kişisel bilgisayar olayı kafamı kurcalayan şey oldu. Ben şimdi bu bilgisayarı değiştirsem veya formatlasam ömür boyu lisansı bir daha kullanamayacak mıyım? Bu 1 kişisel bilgisayar olayı nasıl çalışıyor? Kaspersky'da da vardı bu olay fakat onda üyelik ayarlarından hangi cihazların Kaspersky hesabına bağlı olduğunu ve üyeliğin hangi cihazı koruyacağını seçebiliyordun. Bunda da aynı şey mi var?

Sürekli lisans alma işinden kurtulmak için 475 TL bayılmayı düşünüyorum fakat 1 kişisel bilgisayar olayı kafamı kurcalayan şey oldu. Ben şimdi bu bilgisayarı değiştirsem veya formatlasam ömür boyu lisansı bir daha kullanamayacak mıyım? Bu 1 kişisel bilgisayar olayı nasıl çalışıyor? Kaspersky'da da vardı bu olay fakat onda üyelik ayarlarından hangi cihazların Kaspersky hesabına bağlı olduğunu ve üyeliğin hangi cihazı koruyacağını seçebiliyordun. Bunda da aynı şey mi var?
Sanırım Anonymous yamaları gibi bilgisayarı kaydediyor. Yüklemiş olduğum yamaları , laptopum bataryası değiştikten sonra kullanamamıştım. Sonradan iletişime geçince hallettiler. Benzer bir durum söz konusu gibi.

Ben zamanında GittiGidiyor üzerinden aldığımda mailde şu şekilde yazıyordu:

Bilgisayarımı formatlarsam aynı lisans kodunu kullanabilecek miyim? Bilgisayarınızı formatlarsanız aynı lisansı kullanmaya devam edebilirsiniz. Yeni bir bilgisayar alırsam aynı lisans kodunu kullanabilecek miyim? İlerleyen zamanlarda bilgisayarınızı değiştirmek / yenilemek durumunda kaldığınız takdirde mevcut bilgisayarınızdan IDM programını tamamen kaldırmak koşuluyla mevcut lisansınızı yeni bilgisayarınızda kullanmaya devam edebilirsiniz. IDM lisansım ne zaman bloke olur? Lisanslar sadece tek bir bilgisayarda kullanılmalıdır, farklı bilgisayarlarda aynı anda kullanılan lisanslar IDM merkezi tarafından otomatik olarak bloke edilmektedir. İlerleyen zamanlarda bilgisayarınızı değiştirmek / yenilemek durumunda kaldığınız takdirde mevcut bilgisayarınızdan IDM programını tamamen kaldırdıktan sonra yeni bilgisayarınıza IDM programını kurup, mevcut lisansınızı yeni bilgisayarınızda kullanmaya devam edebilirsiniz.

Format sonrasında da kullanmaya devam ettim. Bir sorun yaşamadım.

Kanka Netflix hesabı gibi düşün. Birinde aktif edersen diğer PC de deaktif olacak lisansın.

Kanka Netflix hesabı gibi düşün. Birinde aktif edersen diğer PC de deaktif olacak lisansın.
Senin dediğin olsa tek kullanımlık derlerdi.

Senin dediğin olsa tek kullanımlık derlerdi.
Hocam kendi kendinize yanıt vererek kendinizle çelişmişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı