Çözüldü IDM %99'da kalma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

riddLe

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, indirmelerim %99da kalıyor durdur-devam ettir deyince indiriyor sadece 1 dosya indirdiğimde sorun yok ama kuyruk oluşturuyorum oyuna giriyorum veya ekranı kapatıp içeri gittiğimde geliyorum %99da kalmış oluyor bu sinir bozucu bir durum. Her zaman olmuyor bu olay bazen kuyruk da 2-3 dosya indirdikten sonra 4.dosyada da olabiliyor

-Tekli indirmede çok nadir %99da kalıyor ancak kuyruk yaptığımda hep %99da kalıyor.
-İndirme yaptığım siteler genelde cloud.mail.ru ve yandex.

İnternetten çözümlere baktım genelde şöyle demişler;
İndirme yaptığın linki kopyala adres kısmına yapıştır ama benim sorunum bu değil durdur-devam ettir dediğimde indirme tamamlanıyor.
Birde Recep Baltaş'ın bir paylaşımı var dns kullanmayın demiş onu da denedim ama işe yaramadı.

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Deneyip akşama doğru işe yarayıp yaramadığını yazacağım.
Antivirüs'ünüzü devre dışı bırakıp bundan sonra deneyin. Sorun çözülürse ayarlarını varsayılana alıp program ve AV güncellemelerini yükleyin. Crackli IDM kullanmayın.
Antivirüs kullanmıyorum. İdm crackli malesef ama daha öncede crackli kullanıyordum böyle birşey yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef işe yaramadı

Edit: Flood için özür dilerim.

İllegal olarak IDM kullanmayın.

Ayrıca başka downloaderlarla da aynı durumu yaşarsanız harddiskinizde de sorun olabilir. %99'lık kısmında indirilen parçalar harddiskte birleştirilmektedir. Murat'ın önerdiği download yazılımında da aynı ise HD Tune Pro 5.50 ile hddnizi inceleyin.

Bu hiç yaramadı 10-15 mb indiriyor bağlantı hatası veriyor internette bir problem yok.
Programla tarattım bir problem yok sağlam hdd. Sorunu anlayamadım aynı linkleri laptop tan denedim öyle bir sorun yok gayet güzel indiriyor masaüstünde ise %99da kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…