Çözüldü IDM %99'da kalma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denetim masasından bunları kaldır:
µTorrentPro
Revo Uninstaller Pro 3.1.2
Advanced SystemCare 8
Downloader
IObit Uninstaller
Surfing Protection

Bios'u kesin güncelle;
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5VD2-VM/1302.zip

Ekran kartı sürücün güncel değil:
www2.ati.com: Download Not Complete

DVD firmware güncel değil:
http://tsstodd.com/TotalLib/popup/Download.asp?path=fwdownload&lang=eng&fname=SH-S202J_SB03.exe

Bu dosyaları silin:
c:\users\kadir\appdata\roaming\utorrent\utorrent.exe
c:\windows\kms.exe
c:\users\kadir\appdata\roaming\utorrent\updates\3.4.2_36802.exe
c:\program files (x86)\call of juarez gunslinger\steam_api.dll
c:\program files (x86)\domdomsoft manga downloader\reisdmd556kg.exe
c:\program files (x86)\pro evolution soccer 2015\steam_api.dll
c:\users\kadir\appdata\local\google\chrome\user data\default\extensions\gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom\2.17_0\background.js

Bu klasör içlerini silin:
c:\users\kadir\appdata\roaming\utorrent\
c:\program files (x86)\domdomsoft manga downloader\
c:\users\kadir\appdata\local\google\chrome\user data\default\extensions\gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom\

Dediklerinizin yaptım bios güncelleme ve şuradaki dosyalar hariç c:\users\kadir\appdata\local\google\chrome\user data\default\extensions\gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom\ buraya baktım adblock'un dosyaları sanırım bu gerçekten silmem mi gerekiyor ?

Bir de Recep Baltaş'ın Asus Ez Flash 2 ile bios güncelleme rehberine bakarak bios'u güncellemeye çalıştım ancak flash gözükmedi orada. Masaüstünden güncelleme programı var bu konudaki Windows Üzerinden Otomatik BIOS Güncelleme | Technopat Sosyal buradaki program Windows 8.1'de çalışır mı ? İndirdim ama denemedim yanlış bir şey yapmayayım.

Yapabilirsin. Ancak dikkatli ol bilmediğin yeri sorarak yap.
c:\users\kadir\appdata\local\google\chrome\user data\default\extensions\gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom\ buraya baktım adblock'un dosyaları sanırım bu gerçekten silmem mi gerekiyor ?
Silin dedi isem silmeniz gerekli.

Bios'u güncelledim ve sanırım sorun düzeldi. 3-4 dosyayı %99'da kalmadan sırayla indirdi ancak emin olmak için bugün öğle saatlerinde bir 10-15 dosya kuyruk yapıp yine %99'da kalıp kalmadığına bakacağım ve sorunun kesin çözülüp çözülmediğini buraya yazacağım. Uğraşlarınız için ve vakit ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler diliyorum. @Murat5038

Bu sorun çözüldü artık %99'da takılmıyor ancak bir şey farkettim bios güncelledikten sonra fan sesi arttı yani bir program, oyun falan yüklerken ara sıra birden fan sesi yükselir ya sürekli öyle oluyor biosu defaulta getirdim düzelen bir şey olmadı. @Murat5038

fan sesi arttı yani bir program, oyun falan yüklerken ara sıra birden fan sesi yükselir ya sürekli öyle oluyor biosu defaulta getirdim düzelen bir şey olmadı.
Yani bunu dert etmene gerek yok, daha iyi olur soğutur az ısınır bilgisayar. Hyper threading çalışıyordur yani sorun yok.

Yani bunu dert etmene gerek yok, daha iyi olur soğutur az ısınır bilgisayar. Hyper threading çalışıyordur yani sorun yok.
Rahatsız edici ama, zaten fanın sesi fazlaydı şimdi iyice fazlalaştı evin içinde sanki lodos esiyor Hyper threading'i nasıl kapatırız bios'a baktım öyle bir şey göremedim. Kusura bakmayın çok soru sordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…