IDM aktarım oranı 0bytes/san

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19

Pes Extreme 16 indiriyordum böyle bir hata aldım. Duraklat yapıp devam ettirdim. Ne yapmalıyım?
%94' te indirme bitti sıfırdan kuruyorum bir daha olursa yazacağım.

Son düzenleme:
Google Drive bir süre sonra indirme bağlantısı sonlandırıyor olmalı. Benzeri, başıma defalarca geldi.
  • Duraklatıp, tekrar indirmeyi deneyin.
  • Başka alternatif bulun.
  • Ücretsiz VPS kullanıp, hızlı bir şekilde dosyayı indirip, WinRAR ile parçalara bölüp, tekrar bir bulut sürücüne yükleyin, parça parça indirin. AppOnFly Cloud - Windows VPS, SQL, Hosted desktop

Google Drive belirli zaman aralıklarında indirme bağlantısını değiştiriyor. IDM'de indirme bağlantısı yakalama gibi bir özellik vardı fakat hatırlayamadım.

Hocam, yaşanabilecek en kötü durum diyebiliriz. Sunucu kaynaklı bir problem oluşmuş.

Google Drive çöpü bir süre sonra indirme bağlantısının süresini bitiriyor, galiba sizde de durum bu. İndirmeyi durdurun, ardından IDM'e dönüp indireceğiniz dosyaya sağ tıklayın orada bağlantı yenile gibi bir seçenek vardır, ona basıp tekrardan Google Drive üzerinden indirmeyi başlatın kaldığı yerden devam edecektir.

%0' dan tekrar başladı. Sonrasında ben kapatmadığım halde kapandı. 3. indirişim olacak :/.

İndireceğiniz dosyaya sağ tıklayın diyorsun ama ben bulamadım nereden sağ tıklayacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…