IDM alternatifi program önerisi

Açıkçası ben alternatif programlar kullandım ve sonrasında IDM ye geri döndüm. Belki alışkanlık bilmiyorum ve daha çok video indirdiğim için.

Crackli de kullanmak istemediğim için ve ömür boyu bu programı kullanacağımdan ömür boyu lisans aldım. Şu an 710 TL falan ben 650 TL ye almıştım.

IDM şu anda HLS leri indirebiliyor mu?
Yıllar yıllar önce kullanmıştım, güncel durumu hakkında bilgim yok..

IDM şu anda HLS leri indirebiliyor mu?
Yıllar yıllar önce kullanmıştım, güncel durumu hakkında bilgim yok..
Varsayılan liste şu şekilde.

3GP 7Z AAC ACE AIF APK ARJ ASF AVI BIN BZ2 EXE GZ GZIP IMG ISO LZH M4A M4V MKV MOV MP3 MP4 MPA MPE MPEG MPG MSI MSU OGG OGV PDF PLJ PPS PPT QT R0* R1* RA RAR RM RMVB SEA SIT SITX TAR TIF TIFF WAV WMA WMV Z ZIP

Bu kısma HLS ekleyebibliyorsunuz fakat elimde öyle bir şey olmadığı için deneyemedim. HLS den kastiniz canlı yayın vs mi?

@SdtCngz
Hayatım video indirmekle geçiyor.. Biraz yardımınıza ihtiyacım var.. Zahmet olmaz ise aşağıdaki linkten DBXPRO veya Moly+ player seçeneğinden indirme yapıp yapamadığınızı söyleyebilir misiniz.
Moly+ player seçeneği = HLS

Sorunuzun cevabı : Ekleyerek olmaz. HLS videoyu şöyle düşünebilirsiniz. Bir video 400(Değişken rakam) parçadan oluşur. İndirip birleştirmesi gerekir ki normal yollarla olmaz.

C:\Users\...\Downloads\Video\Dexter- Original Sin 1.Sezon 6.Bölüm - DiziBOX - Page 2.ts

Olarak indi.

DBXPRO olarak bulmadı fakat Moly player seçip indirdim, Şu anda bölümü izliyorum ve alt yazı da dahil bir şekilde indirdi videoyu.

Güzel haber.. Teşekkürler..
TS HLS aynı şey gibi.. TS de çok parçalı video.. indirip birleştiriyor demek ki...

Güzel haber.. Teşekkürler..
TS HLS aynı şey gibi.. TS de çok parçalı video.. indirip birleştiriyor demek ki...
Ben de eskiden laptop 2,4 baglandıgı için izlerken donuyordu ve haliyle indirirdim TS videosu olarak. Fakat yeni laptop alınca artık çok indirme işine girmiyorum 5G ile bağlandıgından dolayı. Fakat halen IDM yi aktif olarak youtube vs işlerinde kullandığım için ömür boyu lisans aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…