Daha fazla
Merhabalar. Office 2021 ISO dosyasını Windows ISO Downloader isimli yazılım ile indirmek istiyordum. Tam herşey yolunda giderken %99.9 olacaktı ki, sonra hata verdi. Ne yaptıysam devam etme özelliği de sorunu çözmedi.
Ayrıca IDM crackli falan da değil. Çünkü resmi sitesinden zaten satın aldım. Ona bağlamayalım
Yeniden indirmek zorunda kaldım. Bu arada bu üçüncü. Acaba torrentden mi indirsem direkt. Hash değerlerini yeniden kontrol ederim diye düşünyorum ama torrent bunun yerini veremez.
Sorunu çözdüm. Çözümü şu şekilde:
İlgili bağlantıdan indirdim. Heidoc sitesindeki programda sanırım server ile ilgili olduğu için de olabiliyor bilmiyorum ama bu siteden sorunsuz bir şekilde indirdim.
Ayrıca IDM crackli falan da değil. Çünkü resmi sitesinden zaten satın aldım. Ona bağlamayalım
Yeniden indirmek zorunda kaldım. Bu arada bu üçüncü. Acaba torrentden mi indirsem direkt. Hash değerlerini yeniden kontrol ederim diye düşünyorum ama torrent bunun yerini veremez.
Sorunu çözdüm. Çözümü şu şekilde:
Home :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.
tb.rg-adguard.net
İlgili bağlantıdan indirdim. Heidoc sitesindeki programda sanırım server ile ilgili olduğu için de olabiliyor bilmiyorum ama bu siteden sorunsuz bir şekilde indirdim.
Son düzenleme: