Konu açıp bir sorun isterseniz hocam ilk defa duydum ben bu siteyi.
Çok teşekkürler, 100 200 un peşinde koşmaya gerek yok. Ömür boyu kullanacağımız bir program için çok büyük bir para değil.IDM'in sitesinden kendilerine mail gönderdim ve hem lacivert bilgisayar hem de premiumturkiye'nin linklerini kendileriyle paylaştım orijinal yerel satıcının lacivert bilgisayar olduğu, premiumturkiye diye bir yerel satıcılarının olmadığını belirttiler. Verdikleri cevabın ekran görüntüsünü aşağıya bıraktım.
O zaman en güvenilir burası gibi (satıcısı LacivertBilgisayar olan)IDM'in sitesinden kendilerine mail gönderdim ve hem lacivert bilgisayar hem de premiumturkiye'nin linklerini kendileriyle paylaştım orijinal yerel satıcının lacivert bilgisayar olduğu, premiumturkiye diye bir yerel satıcılarının olmadığını belirttiler. Verdikleri cevabın ekran görüntüsünü aşağıya bıraktım.
IDM'in sitesinden kendilerine mail gönderdim ve hem lacivert bilgisayar hem de premiumturkiye'nin linklerini kendileriyle paylaştım orijinal yerel satıcının lacivert bilgisayar olduğu, premiumturkiye diye bir yerel satıcılarının olmadığını belirttiler. Verdikleri cevabın ekran görüntüsünü aşağıya bıraktım.
Satın aldıktan sonra lisans geçersiz ise ne olacakBir gelişme daha var. Bu aldığım mailde premiumturkiye satıcısını nereden bulduğumu sormuşlardı ve bende bulduğum linki ve ekran görüntüsünü kendileri ile paylaşmıştım.
Az önce IDM'den bir mail daha aldım. Premiumturkiye adlı satıcının 2015'ten 2021e kadar etkin olduğunu, 2021'den sonra bayii hesaplarında bu satıcıdan herhangi bir satın alma işlemi görünmediğini söylediler.
Pek emin olmamakla beraber bu bayiiden de alışveriş yapabileceğimi, verdikleri lisansı doğrulayabileceklerini belirttiler. Aldığım mailin ekran görüntüsünü bırakıyorum.
Bu bağlantıdan satın aldım, lisans e-posta adresime teslim edildi. Sorunsuz bir şekilde etkinleştirdim.O zaman en güvenilir burası gibi (satıcısı LacivertBilgisayar olan)
![]()
Internet Download Manager Lisansı - Ömür Boyu (397329392) Fiyatları ve Özellikleri
Internet Download Manager Lisansı - Ömür Boyu (397329392) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.