R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.197 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Aralık 2024 #11 Mucize Kartal dedi: Genelde müzik indirme siteleri böyle bir işle uğraşmazlar. Yani bu düşük bir ihtimaldir. Yüzde 90'ı reklam aracılığıyla Yandex ve reklam virüsü indirmesi başlatır. Siteyi vt içinde atın sitenin vt raporuna bakalım. Genişletmek için tıkla... Bfore.Ai PreCrime Suspicious, Diğerleri Clean ve Unrated Sonuçları böyle sitenin.
Mucize Kartal dedi: Genelde müzik indirme siteleri böyle bir işle uğraşmazlar. Yani bu düşük bir ihtimaldir. Yüzde 90'ı reklam aracılığıyla Yandex ve reklam virüsü indirmesi başlatır. Siteyi vt içinde atın sitenin vt raporuna bakalım. Genişletmek için tıkla... Bfore.Ai PreCrime Suspicious, Diğerleri Clean ve Unrated Sonuçları böyle sitenin.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.710 Çözümler 26 24 Aralık 2024 #12 R MR.X E dedi: Bfore.Ai PreCrime Suspicious, Diğerleri Clean ve Unrated Sonuçları böyle sitenin. Genişletmek için tıkla... Yok siteyi vt ye girin ardından linki kopyalayın buraya yapıştırın. Mesela. VirusTotal
R MR.X E dedi: Bfore.Ai PreCrime Suspicious, Diğerleri Clean ve Unrated Sonuçları böyle sitenin. Genişletmek için tıkla... Yok siteyi vt ye girin ardından linki kopyalayın buraya yapıştırın. Mesela. VirusTotal
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.197 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Aralık 2024 #13 Mucize Kartal dedi: Yok siteyi vt ye girin ardından linki kopyalayın buraya yapıştırın. Mesela. VirusTotal Genişletmek için tıkla... Sonuç üstte attığım gibi. Tekrar denedim.
Mucize Kartal dedi: Yok siteyi vt ye girin ardından linki kopyalayın buraya yapıştırın. Mesela. VirusTotal Genişletmek için tıkla... Sonuç üstte attığım gibi. Tekrar denedim.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.710 Çözümler 26 24 Aralık 2024 #14 R MR.X E dedi: Sonuç üstte attığım gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam benim amacım hangi site onu öğrenebilmek. Direkt buraya siteyi yapıştıramazsınız bu yüzden vt üzerinden atın dedim.
R MR.X E dedi: Sonuç üstte attığım gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam benim amacım hangi site onu öğrenebilmek. Direkt buraya siteyi yapıştıramazsınız bu yüzden vt üzerinden atın dedim.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.197 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Aralık 2024 #15 Mucize Kartal dedi: Hocam benim amacım hangi site onu öğrenebilmek. Direkt buraya siteyi yapıştıramazsınız bu yüzden vt üzerinden atın dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam siteyi paylaşamam
Mucize Kartal dedi: Hocam benim amacım hangi site onu öğrenebilmek. Direkt buraya siteyi yapıştıramazsınız bu yüzden vt üzerinden atın dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam siteyi paylaşamam