İDM nasıl sınırsız kullanılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Arkadaşlar bundan 3 ay önce film indiriyordum idm uygulaması üzerinden fakat sizin de bileceğiniz üzere 1 ay sonra deneme sürümü bitti ve film indiremez oldum. İdm'yi sınırsız nasıl kullanabilirim, açıkçası buna para vermek istemiyorum. Eğer sınırsız kullanmanın bir yolu yoksa başka güvenilebilir uygulama önerir misiniz ?

Hımm anlıyorum. Anlaşılan idmyi unutmak zorundayım çünkü 30 günlük 30 dolar yazıyor. Yine de her şey için teşekkür ederim.

• Beğen
İfadeler: MF
Crackli idm indirebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kardeşim teşekkürler almiyim. Zaten crack'li bulsam da indirmem çünkü virüs olma ihtimali %100. He virüssüzü var dersen de şunu söylemek isterim, zaten ben bu uygulamayı sınırsız ve virüssüz bir yer bulsaydım konu açmazdım. Bu konuyu açmamın asıl nedeni de idm ayarında bir uygulama bulabilmek.

Yok kardeşim teşekkürler almiyim. Zaten crack'li bulsam da indirmem çünkü virüs olma ihtimali %100. He virüssüzü var dersen de şunu söylemek isterim, zaten ben bu uygulamayı sınırsız ve virüssüz bir yer bulsaydım konu açmazdım. Bu konuyu açmamın asıl nedeni de idm ayarında bir uygulama bulabilmek.

Jdownloader bence her konuda IDM'den daha üstün. Lakin tabii birazda aliskanlik meselesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı