HainCrixus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Kuyruğa ekleyince aynı anda indiriyor ben birinin indirmesi bittikten sonra diğerine otomatik geçip indirmesini istiyorum nasıl yapabilirim?
Kuyruğa ekleyince aynı anda indiriyor ben birinin indirmesi bittikten sonra diğerine otomatik geçip indirmesini istiyorum nasıl yapabilirim?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.226 Çözümler 86 6 Mart 2023 #2 Soylediğin iki işlemde aynı vakitte indirmeyi bitirmiş olmayacak mı zaten?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 6 Mart 2023 #3 Ben ikinci indirmenin hızını sınırlıyorum, böylece ilk indirmenin hızını azaltmıyor, bir yandan da ufak ufak devam ediyor.
Ben ikinci indirmenin hızını sınırlıyorum, böylece ilk indirmenin hızını azaltmıyor, bir yandan da ufak ufak devam ediyor.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #4 HainCrixus dedi: Kuyruğa ekleyince aynı anda indiriyor ben birinin indirmesi bittikten sonra diğerine otomatik geçip indirmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kuyruk oluştururken aynı anda indirme sayısını 0 yapıp dener misiniz? Ardından uygula deyip kapatabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023
HainCrixus dedi: Kuyruğa ekleyince aynı anda indiriyor ben birinin indirmesi bittikten sonra diğerine otomatik geçip indirmesini istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kuyruk oluştururken aynı anda indirme sayısını 0 yapıp dener misiniz? Ardından uygula deyip kapatabilirsiniz.
HainCrixus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #5 Silinen üye dedi: Kuyruk oluştururken aynı anda indirme sayısını 0 yapıp dener misiniz? Eki Görüntüle 1691867 Eki Görüntüle 1691863 Eki Görüntüle 1691864 Genişletmek için tıkla... 0 yapıp uyguluyorum çıkıyorum fakat otomatik 1 oluyor kendi kendine
Silinen üye dedi: Kuyruk oluştururken aynı anda indirme sayısını 0 yapıp dener misiniz? Eki Görüntüle 1691867 Eki Görüntüle 1691863 Eki Görüntüle 1691864 Genişletmek için tıkla... 0 yapıp uyguluyorum çıkıyorum fakat otomatik 1 oluyor kendi kendine
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #6 Önce ana sekmeden dosyalarınıza sağ tıklayıp oluşturduğunuz kuyruğa taşıyın. Daha sonra sol kısımdan kuyruklara gelin ve oluşturduğunuz kuyruğa sağ tıklayıp düzenle deyin. Şimdi kuyruktaki dosyalara gelip aynı anda indirme sayısını sıfır yapın. Uygulaya basıp şimdi başlatın. @HainCrixus, denediniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023
Önce ana sekmeden dosyalarınıza sağ tıklayıp oluşturduğunuz kuyruğa taşıyın. Daha sonra sol kısımdan kuyruklara gelin ve oluşturduğunuz kuyruğa sağ tıklayıp düzenle deyin. Şimdi kuyruktaki dosyalara gelip aynı anda indirme sayısını sıfır yapın. Uygulaya basıp şimdi başlatın. @HainCrixus, denediniz mi?