Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #1 IDM toplu link indirmiyor. Linkteki dosyayı değil html dosyasını indirmeye çalışıyor. Ancak linke tıkladığımda dosyayı IDM ile indirme seçeneği çıkıyor. Elimdeki linkler çok fazla olduğundan tek tek uğraşmak istemiyorum.
IDM toplu link indirmiyor. Linkteki dosyayı değil html dosyasını indirmeye çalışıyor. Ancak linke tıkladığımda dosyayı IDM ile indirme seçeneği çıkıyor. Elimdeki linkler çok fazla olduğundan tek tek uğraşmak istemiyorum.
J JANCRAL Decapat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 12 13 Temmuz 2018 #2 JDownloader 2'yi dene gayet stabil çalışıyor bu konuda.
Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2018 #3 JANCRAL dedi: JDownloader 2'yi dene gayet stabil çalışıyor bu konuda. Genişletmek için tıkla... Tek tek linkleri ekledim.
JANCRAL dedi: JDownloader 2'yi dene gayet stabil çalışıyor bu konuda. Genişletmek için tıkla... Tek tek linkleri ekledim.