IDM' yi google chrome ile ilişkilendiremiyorum.

ElGaucho

Kilopat
Daha fazla  
Windows 8.1.1 de google chrome u internet download manager ile bir türlü ilişkilendiremiyorum. Her türlü yolu denedim olmadı. IDM yi 6.21 build 2 yaptım yok 6.20 yaptım yok. Google chrome u zaten yeni yükledim onda bir sıkıntı yok. Neden olmuyor anlamadım gitti. Yardımlarınızı bekliyorum.

İDM nin dosya konumunu açın ve IDMGCExt.crx adlı dosyayı bulun. O dosyayı Google Chromeden uzantılar kısmına doğru sürükleyin ve bırakın. Benden bu kadar gerisi basit zaten ;) Anlamazsanız işte video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

işinize yarayabilir.

Onu da denedim güzel kardeşim ama o da olmadı. Uzantı olarak ekleniyor ama atıyorum youtube dan falan video indirmeyi deneyince hata veriyor.

IDM yi yüklediğim dakika Mozilla firefox ile ilişkilendiriliyor ama chromeda olmuyor işte.

Arkadaşlar sorunu çözdüm sonunda Allah'a şükür. Ben katılımsız olarak kurmaya çalışıyordum o yüzden olmuyormuş. Manuel olarak kurunca düzeldi :).

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı