Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 27 Haziran 2023 #1 İdrarımı yapıyorum, yoğun bir tavuk bulyon kokusu gibi bir koku alıyorum sebebi nedir? Kötüye işaret mi?
İdrarımı yapıyorum, yoğun bir tavuk bulyon kokusu gibi bir koku alıyorum sebebi nedir? Kötüye işaret mi?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.230 Makaleler 11 Çözümler 59 27 Haziran 2023 #2 Yusuf Aydıner dedi: İdrarımı yapıyorum, yoğun bir tavuk bulyon kokusu gibi bir koku alıyorum sebebi nedir? Kötüye işaret mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ruh hastası mısınız? Şaka yapıyorum ciddiye almayın. Çok garipmiş.
Yusuf Aydıner dedi: İdrarımı yapıyorum, yoğun bir tavuk bulyon kokusu gibi bir koku alıyorum sebebi nedir? Kötüye işaret mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ruh hastası mısınız? Şaka yapıyorum ciddiye almayın. Çok garipmiş.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.784 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 27 Haziran 2023 #3 Ben de benzin istasyonlarının kokusuna hayranım, derin derin nefes çekmek isterdim ama kanser riski işte...
Ben de benzin istasyonlarının kokusuna hayranım, derin derin nefes çekmek isterdim ama kanser riski işte...
Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 27 Haziran 2023 #4 Allah inandırsın ama kokusunu alan yemek pişiyor der.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 27 Haziran 2023 #5 İlaç içiyor iseniz bir koku olur iyi kötü ilacın etkisine göre değişir. Normal idrar kokmaz galiba yani hiç koklamadım bir koku da yaymadı çevreye.
İlaç içiyor iseniz bir koku olur iyi kötü ilacın etkisine göre değişir. Normal idrar kokmaz galiba yani hiç koklamadım bir koku da yaymadı çevreye.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.230 Makaleler 11 Çözümler 59 27 Haziran 2023 #6 484334 dedi: İlaç içiyor iseniz bir koku olur iyi kötü ilacın etkisine göre değişir. Normal idrar kokmaz galiba yani hiç koklamadım bir koku da yaymadı çevreye. Genişletmek için tıkla... Normalde kokusu çok kötü. Connor The Android dedi: Ben de benzin istasyonlarının kokusuna hayranım, derin derin nefes çekmek isterdim ama kanser riski işte... Genişletmek için tıkla... Bende egzoz kokusuna hayranım.
484334 dedi: İlaç içiyor iseniz bir koku olur iyi kötü ilacın etkisine göre değişir. Normal idrar kokmaz galiba yani hiç koklamadım bir koku da yaymadı çevreye. Genişletmek için tıkla... Normalde kokusu çok kötü. Connor The Android dedi: Ben de benzin istasyonlarının kokusuna hayranım, derin derin nefes çekmek isterdim ama kanser riski işte... Genişletmek için tıkla... Bende egzoz kokusuna hayranım.
Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 27 Haziran 2023 #7 Fazla bulyon tüketiminden idrarımın kokusuna etki ediyor olabilir mi?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #8 Daha çok su iç, iyi bir durum değil bu.
Key Femtopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 120 27 Haziran 2023 #9 Hastaneye gidin hocam. İdrar tahlili yaparlar.
Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 27 Haziran 2023 #10 Hocam zaten çok su içiyorum, azıcık bir yol yürüyeyim dilim damağım kuruyor. Zamanında kullandığım lityum ilacı vardı o çok susatıyordu onu bıraktım ona rağmen sık su içmeye devam ediyorum sık su içmekten çok idrara çıkıyorum.
Hocam zaten çok su içiyorum, azıcık bir yol yürüyeyim dilim damağım kuruyor. Zamanında kullandığım lityum ilacı vardı o çok susatıyordu onu bıraktım ona rağmen sık su içmeye devam ediyorum sık su içmekten çok idrara çıkıyorum.