İdrar yolum yanıyor

Arada bana da oluyor aynısı da 20 25 dakikaya geçiyor. 4-5 saat çekilmez.

Güncelleme;
Arkadaşlar doktora çoktan gittim fakat yazmayı unuttum. İdrar tahlili istediler, ağrımaya devam ederse diye antibiyotik yazdı ve bol bol su iç dedi. 2 gün içerisinde azalar bitti. Yüksek ihtimalle az su tüketimi ve idrarı tutmadan kaynaklı. Fakat normal zamanlarda bu olay bende 2 haftada bir falan yaşanıyor. Sizde yaşanırsa bir doktora görünmenizde fayda var.

Hocam idrarınızı tuttuysanız olabilir, ama bundan sonra tutmayın ve gidince kan tahlili yaptırın CRP'ye baktırın, aynısını yaşadım, CRP 200 oldu bende, fazlasıyla su için, olduğunca idrara çıkmaya çalışın, bir de idrarınızda keskin bir koku var mı?

Klasik idrar yolu enfeksiyonunu tariflemişsiniz bol bol su içip, muhtemelen doktorun verdiği antibiyotikleri zamanında kullanırsanız 3-5 gün içinde en geç düzelirsiniz.

Benden kan da çıkıyordu idrar yolu enfeksiyonu olduğumda. Purinol ve antibiyotik fayda etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…