Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 11 Nisan 2021 #21 Almak zorundasın. onur0355 dedi: Allah razı olsun herhalde 3 posta attım ondan oldu ara vereceğim hem ramazan var. Neyse şimdi ben gusul alayim mi gerek var mı? Genişletmek için tıkla...
Almak zorundasın. onur0355 dedi: Allah razı olsun herhalde 3 posta attım ondan oldu ara vereceğim hem ramazan var. Neyse şimdi ben gusul alayim mi gerek var mı? Genişletmek için tıkla...
BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 11 Nisan 2021 #22 BykP dedi: Hocam benzin kapağı mu bu ? Genişletmek için tıkla... Evet, idrar yolu ile sperm yolunu ayıran bir sistem var. Fazla çalışırsa conta gevşiyor. Ara verince vücut onarıyor.
BykP dedi: Hocam benzin kapağı mu bu ? Genişletmek için tıkla... Evet, idrar yolu ile sperm yolunu ayıran bir sistem var. Fazla çalışırsa conta gevşiyor. Ara verince vücut onarıyor.
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #23 onur0355 dedi: 17 yaşındayım ve dün gece idrara çıktığımda idrarımda yapışkan bir şey vardı, büyük ihtimal sperm. Başına gelen var mı, ne yapmam lazım? Bugün normaldi idrarım. Genişletmek için tıkla... Eğer o malum işi yaptıktan sonra işemediysen gelebilir. İşini halledince işersen sıkıntı olmaz. (Bende böyle yapıyorum)
onur0355 dedi: 17 yaşındayım ve dün gece idrara çıktığımda idrarımda yapışkan bir şey vardı, büyük ihtimal sperm. Başına gelen var mı, ne yapmam lazım? Bugün normaldi idrarım. Genişletmek için tıkla... Eğer o malum işi yaptıktan sonra işemediysen gelebilir. İşini halledince işersen sıkıntı olmaz. (Bende böyle yapıyorum)
onur0355 Kilopat Katılım 2 Kasım 2017 Mesajlar 390 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #24 Silinen üye dedi: Eğer Müslüman iseniz masturbasyon sonrası idrar yapmak zorunludur ve gusül abdesti almak zorunludur. Genişletmek için tıkla... Evet ben de duşa girdim hemen ondan sonra işeyip gusül aldım. Bu olay ondan sonraki gün oldu zaten.
Silinen üye dedi: Eğer Müslüman iseniz masturbasyon sonrası idrar yapmak zorunludur ve gusül abdesti almak zorunludur. Genişletmek için tıkla... Evet ben de duşa girdim hemen ondan sonra işeyip gusül aldım. Bu olay ondan sonraki gün oldu zaten.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.234 Makaleler 14 Çözümler 113 11 Nisan 2021 #25 Geriye boşalma diye bir rahatsızlık var. Araştırabilirsiniz.
B BykP Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 388 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #26 PabIo Escobar dedi: Normal gibi gelmez. Sıvı, akışkan, su gibi bir şey gelir. Beyaz gelmez ya da dolu dolu gelmez. Genişletmek için tıkla... Gerçekten şu konuya yorum yapan kaç kişi sağlık ile ilgili bir bölüm okuyor çok merak ediyorum.
PabIo Escobar dedi: Normal gibi gelmez. Sıvı, akışkan, su gibi bir şey gelir. Beyaz gelmez ya da dolu dolu gelmez. Genişletmek için tıkla... Gerçekten şu konuya yorum yapan kaç kişi sağlık ile ilgili bir bölüm okuyor çok merak ediyorum.
BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 11 Nisan 2021 #27 BykP dedi: Gerçekten şu konuya yorum yapan kaç kişi sağlık ile ilgili bir bölüm okuyor çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Amcam ürolog, ona sordum.
BykP dedi: Gerçekten şu konuya yorum yapan kaç kişi sağlık ile ilgili bir bölüm okuyor çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Amcam ürolog, ona sordum.
onur0355 Kilopat Katılım 2 Kasım 2017 Mesajlar 390 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #28 İnsan vücüdü kendi kendine onarır herhalde contayı. Hepinize teşekkür ederim dünden beri moralim bozuk evde dolaşıyorum. Amcana teşekkür ederim.
İnsan vücüdü kendi kendine onarır herhalde contayı. Hepinize teşekkür ederim dünden beri moralim bozuk evde dolaşıyorum. Amcana teşekkür ederim.
B BykP Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 388 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #29 BattalGazininTorunuVanku dedi: Amcam ürolog, ona sordum. Genişletmek için tıkla... Ürolog amcan conta mı diyor?
BattalGazininTorunuVanku dedi: Amcam ürolog, ona sordum. Genişletmek için tıkla... Ürolog amcan conta mı diyor?
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #30 onur0355 dedi: Evet ben de duşa girdim hemen ondan sonra işeyip gusül aldım. Bu olay ondan sonraki gün oldu zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer gusül almadan önce idrar yapıp gusül aldıktan sonraki gün yine idrar yaparken sperm gelirse tekrar gusül almanız gerek.
onur0355 dedi: Evet ben de duşa girdim hemen ondan sonra işeyip gusül aldım. Bu olay ondan sonraki gün oldu zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer gusül almadan önce idrar yapıp gusül aldıktan sonraki gün yine idrar yaparken sperm gelirse tekrar gusül almanız gerek.