Yani anladığım kadarıyla teknik olarak idrarıma nitrik asit katarsan üre nitrat çıkma imkanı var. Sonrasında bunun başka maddelere dönüşme ihtimali de var.
Çok zordur laboratuvar ortamında minerallerinin çökerilmesi gerektirilir. Benzer bir deney yapmak isterseniz;
yoğunlaştırılmış nitrik asit, yoğunlaştırılmış sülfürik asit biraz da gliserin kullanın. Dikkat edin çok tehlikeli bir deney. Devamını isterseniz biraz işlem yaptıktan sonra atabilirim.
Yani anladığım kadarıyla teknik olarak idrarıma nitrik asit katarsan üre nitrat çıkma imkanı var. Sonrasında bunun başka maddelere dönüşme ihtimali de var.
Bir misyonum yok evde değişik patlayıcılar deniyorum. Şu ana kadar o lavabo açıcısından yaptığım sodyum nitrat ile bir şeyler denedim. Ama güçsüz oldu. Daha güçlü şeyler yapabilir miyim acaba diye bunları deniyorum.
Bir misyonum yok evde değişik patlayıcılar deniyorum. Şu ana kadar o lavabo açıcısından yaptığım sodyum nitrat ile bir şeyler denedim. Ama güçsüz oldu. Daha güçlü şeyler yapabilir miyim acaba diye bunları deniyorum.
Hocam gereksiz heyecan yapıyorsunuz. Sınırlı kimya bilgim dahilinde bu patlayıcıların dengesiz patlayıcılar olduğunu biliyorum. Bir gün bir yerlerinizde patlamasınlar da. Hayatınız boyunca pişmanlık çekersiniz sonra. Şakaya gelmez. Öyle deneylerden sakat kalan binlerce insan var.