IELTS ve YDS için çalışma programı nasıl oluşturulur?

mythfr

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Kendi kendimi geliştirdiğim belli bir grammer altyapım var fakat bunu sınav seviyesine yükseltmek istiyorum. Gündelik konuşmaları ve kompleks olmayan metinleri çevirebiliyor, anlayabiliyorum. Günde 4-5 saat süren bir çalışma programı oluşturmak istiyorum fakat bu konuda biraz kötüyüm. Daha önce özel bir İngilizce kursuna giden arkadaşlar sürecin veya derslerin nasıl işlediğini anlatarak bilgilendirebilir mi ya da YDS, IELTS gibi sınavları deneyimleyen ve nasıl bir çalışma düzeni izleyen kişiler süreçlerini anlatabilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

IELTS için youtubeden dinleme alıştırmaları yapabilirsin. İnternetten reading parçaları bulup yapabilirsin. Speaking için ne yapabilirsin bilmiyorum. Writing için de teknikler ve soru tarzları var internette. Kendi kendine yazıp gelişebilirsin. Herhangi bir programa bağlı kalmadığım için program yapamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…