8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 27 Nisan 2025 #1 Aranizda IEM kulaklik kullanan var mi? Tavsiye eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #2 885904 dedi: Aranizda IEM kulaklik kullanan var mi? Tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ses kalitesi olarak daha çok fpler oyuncu kulaklıklarına 1000 basıyor, rahatlar ve taşınabilir.
885904 dedi: Aranizda IEM kulaklik kullanan var mi? Tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum ses kalitesi olarak daha çok fpler oyuncu kulaklıklarına 1000 basıyor, rahatlar ve taşınabilir.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 To The Skies dedi: Kullanıyorum ses kalitesi olarak daha çok fpler oyuncu kulaklıklarına 1000 basıyor, rahatlar ve taşınabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi marka/model IEM kulaklık kullanıyorsunuz? Wraith Sense IEM Pro düşünüyorum. Anakartımda Type-C girişi mevcut değil. Dönüştürücü kullanırsam kalite düşer mi diye merak ediyorum.
To The Skies dedi: Kullanıyorum ses kalitesi olarak daha çok fpler oyuncu kulaklıklarına 1000 basıyor, rahatlar ve taşınabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi marka/model IEM kulaklık kullanıyorsunuz? Wraith Sense IEM Pro düşünüyorum. Anakartımda Type-C girişi mevcut değil. Dönüştürücü kullanırsam kalite düşer mi diye merak ediyorum.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.501 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #4 ArqeNade dedi: Hangi marka/model IEM kulaklık kullanıyorsunuz? Wraith Sense IEM Pro düşünüyorum. Anakartımda Type-C girişi mevcut değil. Dönüştürücü kullanırsam kalite düşer mi diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Tangzu ve Chu 2 kullanıyorum şuan, 2 tane usb C girişli ses kartım var ikisindede içinde dönüştürücü çıktı, dönüştürücü ile kasaya başladığımda ses kalitesinde düşüş hissetmedim, eğer alıcağın dönüştürücü dandik olmadığı sürece sorun olmaz bence.
ArqeNade dedi: Hangi marka/model IEM kulaklık kullanıyorsunuz? Wraith Sense IEM Pro düşünüyorum. Anakartımda Type-C girişi mevcut değil. Dönüştürücü kullanırsam kalite düşer mi diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Tangzu ve Chu 2 kullanıyorum şuan, 2 tane usb C girişli ses kartım var ikisindede içinde dönüştürücü çıktı, dönüştürücü ile kasaya başladığımda ses kalitesinde düşüş hissetmedim, eğer alıcağın dönüştürücü dandik olmadığı sürece sorun olmaz bence.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.215 Makaleler 3 Çözümler 22 27 Nisan 2025 #5 ArqeNade dedi: Hangi marka/model IEM kulaklık kullanıyorsunuz? Wraith Sense IEM Pro düşünüyorum. Anakartımda Type-C girişi mevcut değil. Dönüştürücü kullanırsam kalite düşer mi diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Düz modeli ile farkı Type-C bağlantısı olması zaten, düz modelini alabilirsiniz ama onun yerine 7Hz saltnotes Zero veya Moondrop 2 öneririm.
ArqeNade dedi: Hangi marka/model IEM kulaklık kullanıyorsunuz? Wraith Sense IEM Pro düşünüyorum. Anakartımda Type-C girişi mevcut değil. Dönüştürücü kullanırsam kalite düşer mi diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Düz modeli ile farkı Type-C bağlantısı olması zaten, düz modelini alabilirsiniz ama onun yerine 7Hz saltnotes Zero veya Moondrop 2 öneririm.