Moondrop Aria 2 hocam. Simgot EW300 ile kendisi arasında kalmıştım. Yalnız azıcık daha yüksek ses kalitesi ve premium materyalleri o ekstra 30 doları ödetti şahsen. Baktıkça kendimden geçiyorum hala daha.
Yorumunuz için teşekkür ederim, eğer indirimlere girerse almayı düşünüyorum. Umarım bir problemle karşılaşmam. Kulaklığınızı DAC alıp onunla kullanmanızı öneririm, anakartınızın minimum empedansı fazla geliyorsa seste bozulma oluşabilir. Daha kötüsü, kulaklık bozulabilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim, eğer indirimlere girerse almayı düşünüyorum. Umarım bir problemle karşılaşmam. Kulaklığınızı DAC alıp onunla kullanmanızı öneririm, anakartınızın minimum empedansı fazla geliyorsa seste bozulma oluşabilir. Daha kötüsü, kulaklık bozulabilir
Eğer telefonda kullanıyorsanız problem yok hocam. Yeni nesil birçok anakart yüksek empedans veriyor kulak üstü kulaklıkları çalıştırmak için, bu da IEM'leri bozuyor bir nevi.
Yani kulağıma pek güvenmemekle birlikte bilgimde pek olmadığı için diğer arkadaşlar daha iyi öneride bulunabilir. Bende bi öneriyle TRUTHEAR x Crinacle Zero:BLUE2 aldım. Herhangi bir sorunum yok şuan.
Hocam blue2 den memnun musun? Bende red ve blue2 arasındayım. Sanırım red biraz daha ayar yapılmış kulaklık ama blue2 de mikrofonlu kablo var ve nozzle boyut farkından dolayı kararsız kaldım.
Hocam blue2'den memnun musun? Bende red ve blue2 arasındayım. Sanırım red biraz daha ayar yapılmış kulaklık ama blue2 de mikrofonlu kablo var ve nozzle boyut farkından dolayı kararsız kaldım.
Hocam blue2 den memnun musun? Bende red ve blue2 arasındayım. Sanırım red biraz daha ayar yapılmış kulaklık ama blue2 de mikrofonlu kablo var ve nozzle boyut farkından dolayı kararsız kaldım.
Hocam alternatif sinematik rock, indie, enstrümantal(piyano) ağırlıklı dinliyorum. Blue 2 ve ew300 arasında tercihin ne olurdu? Blue 2 de ek mikrofonlu kablo olması cazip geliyor.