IEM kulaklık önerisi

Daha fazla  
Mikrofonlu olup olmaması önemli değil. Oyun oynarken ses kasabileceğim müzik konusunda da tatmin edecek bir kulaklık arıyorum. Gezinirken Wraith Sense'yi gördüm ve aklıma yattı. Alırsam Pro olanını alıp dönüştürüyle kullanırım. Diğer ilgimi çekenler:
KZ EDX Pro X
KZ ZSN Pro
7Hz Salnotes Zero
7HZ Zero: 2

Hangisini aldınız hocam? Aldığınız ürün hakkında deneyimlerinizi öğrenmek isterim.

7Hz Zero2 aldım hocam. Ses kalitesi beklediğim gibi, güzel fiyatına değiyor ama ses kartım leş gibi olduğundan çok verim alamıyorum. Ses kartı almayı da düşündüm ama fiyatlar biraz tuzlu. Yakın zamanda tangzu WAN'er de alacağım inşallah. Karşılaştırmasını alınca acemi şekilde yaparım ama şu an gayet memnunum 7Hz Zero2'den. Tek sıkıntım uzun süre taktığınızda kulağı ağrıtıyor. Ve ses kartımdan dolayıdır muhtemelen FPS oyunlarında sesler karışıyor. Monitör jakında kullandığımda bu olmuyor. Anakartım bayağı eski o yüzden garipsemiyorum.

7Hz Zero2 aldım hocam. Ses kalitesi beklediğim gibi, güzel fiyatına değiyor ama ses kartım leş gibi olduğundan çok verim alamıyorum. Ses kartı almayı da düşündüm ama fiyatlar biraz tuzlu. Yakın zamanda tangzu WAN'er de alacağım inşallah. Karşılaştırmasını alınca acemi şekilde yaparım ama şu an gayet memnunum 7Hz Zero2'den. Tek sıkıntım uzun süre taktığınızda kulağı ağrıtıyor. Ve ses kartımdan dolayıdır muhtemelen FPS oyunlarında sesler karışıyor. Monitör jakında kullandığımda bu olmuyor. Anakartım bayağı eski o yüzden garipsemiyorum.
Anladım hocam teşekkürler. Tangzu Wan'er incelemenizi de bekliyorum😀

WAN er alıp denedın mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı