IEM kulaklık önerisi

Bütçe
1300

EnEsFc161

Decapat
Daha fazla  
Bu bütçede IEM'lerin daha mantıklı seçenekler olduğunu biliyorum ancak daha önce hiç düzgün IEM kullanmadım video izleyip oyun oynuyorum, Anakartımın ses kartından yararlanıcağım Realtek ALC4080 Codec bulunuyor ne önerirsiniz?

Bu butcede Zero 2 var. Fakat daha temiz ve rafine bir sese sahip olmak istersen bunu oneririm. Kablo vasat denildigine gore. Onun disinda fiyat bandinda iyi bir tercih.

Bence kz zsn pro artık alınmaz. Waner 2 ya da zero 2 daha iyi olur. Bu bütçedeki tek dinamik sürücülü kulaklıklar fazla güç gerektirmiyor. Anakart bu iemleri beslemekte sorun yaşamaz ama dip ses, hışırtı sorunu olabilir. Dip ses olursa o zaman uygun bir ses kartı ya da dönüştürücü alınabilir.
Oyun için yorum yapamam ama müzik için waner 2 güzel. Kablosu ve kulak uçları da iyi. Sancai balanced uçlar ile geliyor.

Bence kz zsn pro artık alınmaz. Waner 2 ya da zero 2 daha iyi olur. Bu bütçedeki tek dinamik sürücülü kulaklıklar fazla güç gerektirmiyor. Anakart bu iemleri beslemekte sorun yaşamaz ama dip ses, hışırtı sorunu olabilir. Dip ses olursa o zaman uygun bir ses kartı ya da dönüştürücü alınabilir.
Oyun için yorum yapamam ama müzik için waner 2 güzel. Kablosu ve kulak uçları da iyi. Sancai balanced uçlar ile geliyor.
Aldım pişman oldum şuan kullandığım fuxi h3 bile daha iyiymiş, bütçeyi arttırıp daha iyi ürünlere yönelirim çünkü bu fiyatta ses kalitesinde çok bir fark olmuyor

Aldım pişman oldum şuan kullandığım fuxi h3 bile daha iyiymiş, bütçeyi arttırıp daha iyi ürünlere yönelirim çünkü bu fiyatta ses kalitesinde çok bir fark olmuyor
Daha yüksek bütçe olursa aful, letshuoer, ziigaat marka kulaklıklar var ama yurt dışından almak lazım. Kz zsn proyu mu aldın hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı