IETT otobüslerindeki şarj girişleri güvenilir mi?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Şuan Kadıköy’e gidiyorum gezmeye dikkatimi otobüste bişey çekti.
Şarj aleti görünümlü bu USB girişli parça ya bizim telefonumuzda yer alan bilgilerimizi çekiyorsa?
Hiç aklınıza böyle bir olasılık geldimi?
Olabilir mi? Belki ben çok büyük bir şirketin Seo müdürüyüm belki ihalelerimi kazanmak için bu USB port benim telefonumda yer alan ihale tutarlarını öğrenecek olabilir mi? 😂

Dosya Ekleri

• 710D70DB-1597-421D-955A-BE4A701DE084.jpeg
    710D70DB-1597-421D-955A-BE4A701DE084.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 190
Şuan Kadıköy’e gidiyorum gezmeye dikkatimi otobüste bişey çekti.
Şarj aleti görünümlü bu USB girişli parça ya bizim telefonumuzda yer alan bilgilerimizi çekiyorsa?
Hiç aklınıza böyle bir olasılık geldimi?
Olabilir mi? Belki ben çok büyük bir şirketin Seo müdürüyüm belki ihalelerimi kazanmak için bu USB port benim telefonumda yer alan ihale tutarlarını öğrenecek olabilir mi? 😂
Orada şarj soketi takılı senin bilgilerini şarj soketinden nasıl çalacaklar ? :d bunu da geç senin telefonun dan bilgi almaya kalksalar zaten dosya paylaşımı senin onaylamandan geçiyor. Ayrıca CEO müdürü diye bir şey yok :d CEO zaten tek başına bir yetkili ve otobüs ile şirkete gidip bir de telefonunu otobüste şarja takacak bir CEO görmezsin.

Dosyana erismek isteseler zaten direk telefonda cikiyor izin ver filan diyorsun ama yine de takma cunku sarj olmasi gerekirken desarj oluyor. Muhtemelen kisa devre filan var hangisini denediysem desarj oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı