mertozcyln 32 Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 139 2 Mart 2021 #1 Merhaba, Sultanbeyli'de oturuyorum Üsküdar'a kadar İETT veya Metro ile gitmem lazım ancak 2002 doğumluyum annemle gitsem bir sıkıntı çıkartırlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
Merhaba, Sultanbeyli'de oturuyorum Üsküdar'a kadar İETT veya Metro ile gitmem lazım ancak 2002 doğumluyum annemle gitsem bir sıkıntı çıkartırlar mı?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 2 Mart 2021 #2 Anlamadım hocam? Otobüse tek başınıza binebilirsiniz neden olmasın? Ben İstanbul'u tek başıma gezmiştim.
Anlamadım hocam? Otobüse tek başınıza binebilirsiniz neden olmasın? Ben İstanbul'u tek başıma gezmiştim.
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 2 Mart 2021 #3 Eren AK dedi: Anlamadım hocam? Otobüse tek başınıza binebilirsiniz neden olmasın? Ben İstanbul'u tek başıma gezmiştim. Genişletmek için tıkla... Yasaklar var ya.
Eren AK dedi: Anlamadım hocam? Otobüse tek başınıza binebilirsiniz neden olmasın? Ben İstanbul'u tek başıma gezmiştim. Genişletmek için tıkla... Yasaklar var ya.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 2 Mart 2021 #4 Eren AK dedi: Anlamadım hocam? Otobüse tek başınıza binebilirsiniz neden olmasın? Ben İstanbul'u tek başıma gezmiştim. Genişletmek için tıkla... İyi misiniz hocam?
Eren AK dedi: Anlamadım hocam? Otobüse tek başınıza binebilirsiniz neden olmasın? Ben İstanbul'u tek başıma gezmiştim. Genişletmek için tıkla... İyi misiniz hocam?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 2 Mart 2021 #5 pc & laptop dedi: Yasaklar var ya. Genişletmek için tıkla... Ciusance dedi: İyi misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Düşünüyorum. Galiba tekrar uyumam gerek.
pc & laptop dedi: Yasaklar var ya. Genişletmek için tıkla... Ciusance dedi: İyi misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Düşünüyorum. Galiba tekrar uyumam gerek.