İf koşulu ile buzzer yönetme

Mçınar

Kilopat
Sa, arkadaşlar RTC üzerinde alarm süresi geldiğinde alarmda buzzer ötüyor fakat Arduino'ya güçünü kesip verdiğimde tekrar çalışması için if üzerinden buzzer pasif ise şunlar çalışsın şeklinde istiyorum ama sondaki if bloğunu çalıştıramadım?

arduino günü çıkarıp taktıktan sonra erial ekranı yeniden açtığımda süre devam ediyor ama buzzer ötmüyor

Dosya Ekleri

• 44444.PNG
    48 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
buzzerPin = HIGH hicbir zaman olmaz. buzzerPin zaten buzzer'in pini olacaktir. digitalRead(buzzerPin) olarak degistirin if kisminda.

Diger if'lerde de benzer hatalar goruyorum. Onlari da unutmayin.

İfadeler: AHT
Kodu görsel olarak atma. Normal at, ona göre bakalım.

Buzzerpin = hıgh hiçbir zaman olmaz. Buzzerpin zaten Buzzer'in pini olacaktir. Digitalread(buzzerpin) olarak degistirin if kisminda.

Diger ıf'lerde de benzer hatalar goruyorum. Onlari da unutmayin.

Oldu hocam şimdi çalışıyor gücü kesip verdiğimde de çalışıyor sağ olasın.
buzzerPin = HIGH hicbir zaman olmaz. buzzerPin zaten buzzer'in pini olacaktir. digitalRead(buzzerPin) olarak degistirin if kisminda.

Diger if'lerde de benzer hatalar goruyorum. Onlari da unutmayin.

peki hocam şimdi biz bunu telefondan bluetooth üzerinden alarmını 1 sene sonraya kur dediğimizde dediğimizde de susmasını isticez ve alarm kurulduğunda buzzer çalmasın olcak.

Hocam yeni konu acip kodu yazi olarak at.
Burada cevap vermem kurallara aykiri.
Kodu buradaki gibi paylas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…