Moderasyon Ekibinin de sistemi suistimal edenlere ceza verdiğini görünce mutlu oluyorum açıkçası. Sistem var diye suistimal etme hakkı yok kimsenin. @61340 tabii ki efendim. İyi günler.
Moderasyon Ekibinin de sistemi suistimal edenlere ceza verdiğini görünce mutlu oluyorum açıkçası. Sistem var diye suistimal etme hakkı yok kimsenin. @61340 tabii ki efendim. İyi günler.
Gördüğüm kadarıyla önünüze gelen yoruma kahkaha atmışsınız adam bir şey açıklarken ve kullanıcı düzgün bir dille sormuş. Problem yok. Siz de önünüze gelen yoruma kahkaha atmayın, açıklamasına bile kahkaha atmışsınız adamın. Sistemi suistimal ederseniz de cezası var gördüğünüz gibi. Son aktivitenize baktım, baktığım kadarıyla da önünüze gelen yoruma kahkaha atıyorsunuz. Normal değil mi bu cezayı almanız?
@283156 bana gülücük atmış. Neden gülücük attın john? Benim yazım çok ciddi bir yazıydı gülücük atmana çok kızdım. Hemen hesap sormalıyım. 2 satırlık gereksiz düşünceme kimse gülücük atamaz hüğğğ. (!)
Şaka bir yana insanlar hiçbir zaman sizinle ayni fikirde olmayacak, olmamalı da zaten. Yazdığınız mesajı karşı taraf saçma bulduğu için hahaha atabilir. Bazıları da gerçek hayatta ciddi bir sey anlatirken gülerse yapıştırmaz mısınız diye yazmış. Yazık ne diyeyim.
Baktım mesajlara eleman biraz değişik ama siz de her gördüğünüz yoruma gülücük atmışsınız. Ceza sebebi midir bilmem ama emoji spamlayanların ceza yediğini biliyorum.
Az önce bir arkadaş o kişinin o günkü psikolojisini biliyormusunuz demişti, ben de o gün çok mutlu ve pozitiftim gelip gülüp geçmiş olabilirim. Cidden neden güldüğümüzün hesabını verir olduk ülkecek durum içler acısı.
@Karındeşen yok yahu. Kullanıcı kendisiyle aynı düşünmeyince basıyor kahkahayı, sonra ceza aldım falan cart curt. Bunlar her zaman olacak, çok önemsememek lazım.
Az önce bir arkadaş o kişinin o günkü psikolojisini biliyor musunuz demişti, ben de o gün çok mutlu ve pozitiftim gelip gülüp geçmiş olabilirim. Cidden neden güldüğümüzün hesabını verir olduk ülkecek durum içler acısı.