İfade kullanınca alınan kullanıcılar

İyi de siz de diğer kişiyi "o" merkezli düşündünüz hocam? Kötü bir gün geçirmiş olabilir vs. diyerek "ben" merkezli yerine "o" merkezli yapmış olmuyor musunuz?

Neyi devam ettiriyorsun anlamadım ama şöyle açıklayayım. Sırf kendi eğlencen için başka birini "koz vermediği sürece (cidden bir koz vermediği sürece)" kendi eğlencen için kullanamazsın.

Senin fikrine ters düşmüş bir mesaja kahkaha atmak çok eğlenceli olduğundan olmuyor. Ve bu durumda toxic kalan siz oluyorsunuz. Daha geçen gün bi' tartışmada yaşadım. Yapmayın.

Oylama yapılsın şu emojiler kaldırılsın, facebook gibi bir platform değilseniz, katı kurallarınız varsa duygu ifadelerinin olmaması lazım. Sosyal bir platform diyip kullanılan emoji dolayısı ile ceza almak dünyanın en saçma şeyi. İsteyen istediği kadar kızgın istediği kadar kahkaha atabilmeli atamıyorsa kaldırılmalı.

Senin fikrine ters düşmüş bir mesaja kahkaha atmak çok eğlenceli olduğundan olmuyor. Ve bu durumda toxic kalan siz oluyorsunuz. Daha geçen gün bi' tartışmada yaşadım. Yapmayın.
Cidden atılan bir emojiye bu denli tetiklenip sinirlenip yükseliyorsanız bir psikiyatriye danışmanızda fayda vardır. İyi forumlar.

Peki hocam, kendinize iyi bakın. Sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim. Umarım hayatınızı gönlünüzden geçen her şeyi yaparak ve başararak dolu dolu geçirirsiniz. Sevdiklerinizle mutlu bir yaşam dilerim. Hoşça kalın.

Gülücük emojisi bazen gülmek bazen küçük düşürmek gibi anlamlarda kullanılıyor. Arkadaşın her mesajına gülücük emojisi attığınız için rahatsız olmuş sizde diyorsunuz ki güldüğüm için attım. Spamlamak yerine kendi kendinizede gülebilirsiniz.

Bak mesela bu dediğiniz son cümle hoşuma gitti ve gülümsedim. Haklı olduğunuzu değiştirmiyor benim gülmem.

Dostum hala diretiyorsun.

Kimse senin gülmene bir şey demiyor. Kimse senin gülmemeni de istemez. İnsanız ve belli duygularımız var. Kendimize iyi gelen duygular. Gülmek, sevinç, sevgi ve benzeri birçok duygu.

Ancak, sen önüne gelen her mesaja gülücük atıyorsan problem burada zaten. Hayatta her zaman gülmeyeceksin biliyor musun? Ben gülüyorsam 2-3 günde bir gülerim belki. Yaşadığım olaylar silsilesine bağlı gün içinde defalarca güldüğüm olur. Eee? Gülmedim diye öldüm mü? Ya da hayatımdan bir şey eksildi mi? Hayır.

--------------------------------------------

Ayrıca son mesajınız silinmiş ona da cevap vereyim. Millet sizin gülücük emojisi spamlarınızı çekmek zorunda değil. Kimse sizin gereksiz ifadelerinizi görmek zorunda değil. Bunu bir düşünün derim.

Son düzenleme:
Burdaki gülme emojisi çapraz olduğu için bazı kullanıcılar kendileriyle alay edildiğini düşünüyor. bakınca bana da öyle geldi.

Çoğu kişi bunu dalga geçme amaçlı kullanıyor çünkü. Enayi değiliz anlıyoruz dalga geçildiğini sonra ben gülmek anlamında attım diyorlar, bunu özellikle yapan bir kitle var ve zevk alıyorlar karşı fikirle dalga geçmekten Normal kullananları tenzih ediyorum tabiki. Bu arada konu sahibinden bağımsız bir yorumum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…