İfadelerin kaldırılması talebi

Elftaşı

Hectopat
Daha fazla  
İfadeleri birçok kişi suistimal ediyor ve insanları sinir etmek için atıyorlar. Mesajlara alakasız ifade atanlar da var. Bunun yerine farklı bir şey getirilebilir veya tamamen kaldırılabilir. Böylesi daha iyi. @Recep Baltaş , ben kişisel olarak umursamıyorum ama forumda rahatsız edici bir görüntü oluşuyor. Sağlık konularında bile bunu yapanlar var.

Bu kadar takıntılı olmayın bu konularda. Bazen cevap yazmak yerine ifade atmak gayet yeterli oluyor açıkçası.

Söylediğim gibi takıntılı değilim ki. Yani bana istedikleri ifadeyi atsınlar, umursamam. Fakat çoğu insan alakasız ifadeler veya insanları tilt etmek için ifade atıyor. Bu yüzden bazen de kavga çıkıyor. İfadeler doğru düzgün kullanılmıyor çoğu zaman. Suistimal ediliyor. Forum açısından kalitesiz duruma düşürüyor.

Bu forumda anlamsız ifade kullananlar var, benim de dikkatimi çekti. Ortada bir sebep yokken hahaha ya da düşündürücü atıyor.

Ben ifade bildirimleri kapalı olarak kullanıyorum. Sadece alıntı ve etiketlerin bildirimi geliyor. Öneririm.

Adam akıllı sağlık konusunda alakasız kullanıldığını gördüğümü hatırlamıyorum. Örnek gösterebilir misiniz?

İfade yasağı var forumda, böyle bir durumda fark edilirse ban atabiliyorlar. Raporlanırsa moderasyonun görmesi daha kolay olur.

Konuyu açma ihtiyacı bile hissetmedim. Miktarına ve diğer etkilere göre acile gidilmeli ya da dahiliye randevusu alınmalı. Konu açmaya ve cevap yazmaya harcanan zaman boşa giden zamandır.

Yine de açıp ilk mesajı okudum. 3 yıldır diyor, muazzam. Bir kere gitmiş ve kötü doktora denk gelmiş, dediği gibi muayene etmediyse şikayet etmeliydi. Sonra başka doktora gitmeliydi.
22 yaşında öyle bir kanser olunur ki aklınız durur. O yaştayım ve şimdiden ilkokulumdan 2 arkadaşımı kanser yüzünden kaybettim.
Kolonoskopi öyle çok zor bir şey değil.

İfade yasağı var forumda, böyle bir durumda fark edilirse ban atabiliyorlar. Raporlanırsa moderasyonun görmesi daha kolay olur.

Moderasyon ekibi az bildiğim kadarıyla ve 1 dakika içinde en az 10 mesaj atılıyor. Fark edilmesi çok zor. Bunun için ayrı bir ekip oluşturulabilir belki. Rapor atmak yerine insanlar birbirini yemeyi tercih ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…