BVK Megapat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #11 yaraliordek dedi: Kremalı mantarlı ve tavuklu makarna. Genişletmek için tıkla... Ufff olsa da yesek iftara
yaraliordek dedi: Kremalı mantarlı ve tavuklu makarna. Genişletmek için tıkla... Ufff olsa da yesek iftara
B Berkinsh Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 933 23 Nisan 2022 #12 Geçen evde hamburger yapıp iftarı onunla açtık. Gayet de güzel oldu.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 23 Nisan 2022 #13 White Chocolate Mocha dedi: Bu konu altında iftarda yapılabilecek yemek önerilerinizi bekliyorum. Ramazanda klasik akşam yemeklerinden ziyade tüm gün yemek yemediğim için biraz daha güzel ve yaratıcı tarifler arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sarma, dolma, lahmacun, pilav, içli köfte, çorba, makarna, erişte falan.
White Chocolate Mocha dedi: Bu konu altında iftarda yapılabilecek yemek önerilerinizi bekliyorum. Ramazanda klasik akşam yemeklerinden ziyade tüm gün yemek yemediğim için biraz daha güzel ve yaratıcı tarifler arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sarma, dolma, lahmacun, pilav, içli köfte, çorba, makarna, erişte falan.