Hediye İftar Özel Borderlands 2 Game of the Year Edition

Makaleler
7
Yer
Konya
Hayırlı Ramazanlar. 1 arkadaşımıza Borderlands 2 GOTY hediye etmek istiyorum. Bayağıdır ortalıkta yoktum. Çekilişle döneyim dedim. Ayrıca elimde 5-6 tane random key var. 1-2 TL'lik oyunlar hepsi. Vermemi isterseniz onları da 1 kişiye vermek isterim. 1-2 TL'lik oyunları ayrı ayrı verirsem ayıp olur 😀 . Herhangi bir şartım yok. "Katıldım" yazmanız yeterli.

Hayırlı ramazanlar. 1 arkadaşımıza Borderlands 2 GOTY hediye etmek istiyorum. Bayağıdır ortalıkta yoktum. Çekilişle döneyim dedim. Ayrıca elimde 5-6 tane random key var. 1-2 TL'lik oyunlar hepsi. Vermemi isterseniz onları da 1 kişiye vermek isterim. 1-2 TL'lik oyunları ayrı ayrı verirsem ayıp olur 😀. Herhangi bir şartım yok. "katıldım" yazmanız yeterli.

Katılıyorum.

Hayırlı Ramazanlar. 1 arkadaşımıza Borderlands 2 GOTY hediye etmek istiyorum. Bayağıdır ortalıkta yoktum. Çekilişle döneyim dedim. Ayrıca elimde 5-6 tane random key var. 1-2 TL'lik oyunlar hepsi. Vermemi isterseniz onları da 1 kişiye vermek isterim. 1-2 TL'lik oyunları ayrı ayrı verirsem ayıp olur 😀 . Herhangi bir şartım yok. "Katıldım" yazmanız yeterli.
Katıldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı