Roiberic von Nische Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Yer İstanbul 1 Mart 2025 #11 ciftcisami77 dedi: İftardan sonra yemek yemeye devam edebilir miyim yoksa hemen bırakmalı mıyım? Orucuma bir şey olur mu diye sordum ne var bu soruda. Genişletmek için tıkla... İftardan sahura (sabah ezanına) kadar ne kadar yerseniz yiyin, orucunuz bozulmaz. Ancak sabah ezanından sonra (dün İstanbul için saat 06.07'de idi) susam tanesi bile yutsanız orucunuz bozulur. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025
ciftcisami77 dedi: İftardan sonra yemek yemeye devam edebilir miyim yoksa hemen bırakmalı mıyım? Orucuma bir şey olur mu diye sordum ne var bu soruda. Genişletmek için tıkla... İftardan sahura (sabah ezanına) kadar ne kadar yerseniz yiyin, orucunuz bozulmaz. Ancak sabah ezanından sonra (dün İstanbul için saat 06.07'de idi) susam tanesi bile yutsanız orucunuz bozulur.
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.765 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #12 ciftcisami77 dedi: Tamam. Cevabı aldım. Genişletmek için tıkla... Oruçluyken ezandan önce yemek yeme ha bozulur orucun dikkat et.
ciftcisami77 dedi: Tamam. Cevabı aldım. Genişletmek için tıkla... Oruçluyken ezandan önce yemek yeme ha bozulur orucun dikkat et.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #13 SüleymanSebaizinde dedi: Umarım orucunuzu düzgün tutuyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Evet tutuyorum. fortBoys dedi: Oruçluyken ezandan önce yemek yeme ha bozulur orucun dikkat et. Genişletmek için tıkla... Ezan okunmaya başladığında başladım yemeye.
SüleymanSebaizinde dedi: Umarım orucunuzu düzgün tutuyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Evet tutuyorum. fortBoys dedi: Oruçluyken ezandan önce yemek yeme ha bozulur orucun dikkat et. Genişletmek için tıkla... Ezan okunmaya başladığında başladım yemeye.
SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #14 ciftcisami77 dedi: Evet tutuyorum. Ezan okunmaya başladığında başladım yemeye. Genişletmek için tıkla... Önce bi niyet et dua et saldırmayın hemen.
ciftcisami77 dedi: Evet tutuyorum. Ezan okunmaya başladığında başladım yemeye. Genişletmek için tıkla... Önce bi niyet et dua et saldırmayın hemen.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #15 SüleymanSebaizinde dedi: Önce bi niyet et dua et saldırmayın hemen. Genişletmek için tıkla... Niyet ettim zaten, öyle başladım.
SüleymanSebaizinde dedi: Önce bi niyet et dua et saldırmayın hemen. Genişletmek için tıkla... Niyet ettim zaten, öyle başladım.