Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 14 Ocak 2022 #11 SisanBey dedi: Gigabyte vision modelini aldım, kasam ve anakartım beyaz olduğu için uyumlu olsun istedim. Karşılaştırma yaptığımda MSI 90 MHz daha iyi çekirdek hızı veriyor sanırım. FPS olarak 5 6 FPS fark eder mi acaba? Genişletmek için tıkla... 1-2-3-4 max 5 FPS aralığında farklar olabilir. Güle güle kullanın.
SisanBey dedi: Gigabyte vision modelini aldım, kasam ve anakartım beyaz olduğu için uyumlu olsun istedim. Karşılaştırma yaptığımda MSI 90 MHz daha iyi çekirdek hızı veriyor sanırım. FPS olarak 5 6 FPS fark eder mi acaba? Genişletmek için tıkla... 1-2-3-4 max 5 FPS aralığında farklar olabilir. Güle güle kullanın.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.448 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 14 Ocak 2022 #12 SisanBey dedi: FPS olarak 5 6 FPS fark eder mi acaba? Genişletmek için tıkla... Oyununa göre değişir ama ortalama olarak 2-3 FPS fark olacaktır, ek olarak OC yaparsanız tabii ki FPS farkı 15-20'ye bile çıkabilir.
SisanBey dedi: FPS olarak 5 6 FPS fark eder mi acaba? Genişletmek için tıkla... Oyununa göre değişir ama ortalama olarak 2-3 FPS fark olacaktır, ek olarak OC yaparsanız tabii ki FPS farkı 15-20'ye bile çıkabilir.