iGame GeForce RTX 3070 Ti Ultra W OC 8G-V alınır mı?

DarkWob

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

iGame GeForce RTX 3070 Ti Ultra W OC 8g-v ekran kartini buldum 12.5k TL'ye, normal de MSI Gaming Xtrio veya Gigabyte ASUS alacaktım ama fiyatları her baktığım da artıyor. Bu marka ve modeli ilk kez görüyorum, ufak bir araştırma yaptım MSI Gaming Xtrio ile 1/2 FPS farkı var ama performansları neredeyse aynı, beni kuşkulandıran ısınma durumu bir video da şu hareket eden göz gibi olan benchmark testini yapıyor sıcaklık 70 ila 75 dereceye çıkıyor birkaç dakika içinde. Sizlerin bir bilgisi var mı bu kart hakkında?

Hocam 3070 Ti kullanıcısı olarak ben önermiyorum şahsen ikinci el bir 3080 veya 6800 çok daha işinizi görür.

Hocam performans olarak elbette iyi bir kart lakin güç tüketimi gerçekten çok fazla, 3070 ile arasında neredeyse 3 5 fps fark var yok, vram olarak kendi klasmanı için çok düşük eğer 2k gaming düşünüyorsanız 1 2 yıla çıkıcak oyunlarda medium high oynarsınız 2k da onun yerine daha uygun bir 3080 bulursanız neredeyse 10 20 fpslik bir fark yakalarsınız oyunlarda. En azından 10 GB vram daha ideal bir sayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…