S sonyksbukucu40 Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 181 22 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar burada işletme okumayı düşünüyorum. Sizce nasıldır?
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 987 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #2 Kendi şehrinde mi okuyacaksın? Bu bölümler için dışarda okumaya gerek yok.
S sonyksbukucu40 Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 181 22 Temmuz 2025 #3 rezdwig dedi: Kendi şehrinde mi okuyacaksın? Bu bölümler için dışarıda okumaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Değilim hocam. Tek derdim evden kurtulmak. İkinci üniversitede bilgisayar programcılığı yazıp DGS ile bilgisayar müh geçip yoluma bakmak istiyorum. Ama evet şu anki ana amacım evden kurtulmak. @rezdwig
rezdwig dedi: Kendi şehrinde mi okuyacaksın? Bu bölümler için dışarıda okumaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Değilim hocam. Tek derdim evden kurtulmak. İkinci üniversitede bilgisayar programcılığı yazıp DGS ile bilgisayar müh geçip yoluma bakmak istiyorum. Ama evet şu anki ana amacım evden kurtulmak. @rezdwig
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.936 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 27 Temmuz 2025 #4 Derslerin kıraathane kırması bir yerde işlendiğini duymuştum.