Iğdır'da okunur mu?

x11

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 19 yaşındayım bu yıl üniversiteye başlayacağım. Tercih listeme "İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri" bölümlerini yazdım. Ben Aydın Adnan Menderes, Pamukkale Üniversitesi beklerken -puanım yetiyordu- en kötü ihtimalle Trakya Üniversitesi gelir derken benim sıralamamdan 250K gerideki Iğdır Üniversitesi Laboratuvar (23. Tercihim) bölümüne yerleştim. Amacım zaten KPSS'den atanıp kamuda çalışmak. Mezuna kalmaya değer mi sizce, OBP kırılacak seneye kontenjanları tekrar düşürebilirler?

Son tercihimdi :( (Iğdır İlk Acil)Geçen seneye göre kesinlikle geliyordu. Okunur dostum neden okunmasın? Hayırlı olsun şimdiden.

Laboratuvar'ın atamasına güveniyorsanız bölümü okuyabilirsiniz.

Üniler AB uyum yasalarıyla artık birbirleriyle çok fazla bilgi paylaşıyor . Her üniversitede okunur kısaca ama yurt dışı gitmek her türlü daha mantıklı artık

2025'te üniversite okunmaz işsizliği ve askerliği ertelersin KPSS'yi de unut milletvekili ya da belediye başkanı tanıdığın yoksa daha gençsin eczane sanayi ya da noterde çalışabilirsin hem sen mezun olana kadar ülke kalmayacak koşullar değişecek.

Merhaba, 19 yaşındayım bu yıl üniversiteye başlayacağım. Tercih listeme "ilk ve acil yardım, tıbbi laboratuvar teknikleri" bölümlerini yazdım. Ben aydın Adnan Menderes, Pamukkale Üniversitesi beklerken -puanım yetiyordu- en kötü ihtimalle Trakya Üniversitesi gelir derken benim sıralamamdan 250k gerideki Iğdır Üniversitesi laboratuvar (23. tercihim) bölümüne yerleştim. Amacım zaten KPSS'den atanıp kamuda çalışmak. Mezuna kalmaya değer mi sizce, OBP kırılacak seneye kontenjanları tekrar düşürebilirler?

Hayırlı olsun. Kars'ta yaşıyorum. Iğdır önceden Kars'a bağlıydı. Çok gitmişliğim var, bence Iğdır güzel bir şehir. Küçük şehir ama güzel bence, vali caddesinde bir sürü cafe var orada sosyallabilirsiniz. Beklentiniz abartı değilse üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı